Τον Οκτώβριο το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Τρίπολη

Τον Οκτώβριο το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Τρίπολη

Ιούλιος 12, 2018 - 17:13
0 σχόλια

Η Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας, πρόκειται να ξεκινήσει την 2η Σειρά του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Τρίπολη στις 19 Οκτωβρίου 2018.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης. Απευθύνεται σε πτυχιούχους ΑΕΙ – ΤΕΙ με τριετή εργασιακή εμπειρία και σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που διαθέτουν οκταετή επαγγελματική εμπειρία και θέση ευθύνης.

Το πρόγραμμα είναι καταξιωμένο εδώ και 29 χρόνια στο ελληνικό επιχειρηματικό περιβάλλον με περισσότερες από 2.000 εταιρίες που έχουν εμπιστευθεί την εκπαίδευση των στελεχών τους και περισσότερα από 4.500 στελέχη που έχουν αποφοιτήσει πανελλαδικά σε 27 πόλεις.

Στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα έχουν συμμετάσχει στελέχη από εταιρίες όπως ΕΛΑΪΣ -UNILEVER, ELPEN, COCA COLA, DEMO, BENNETT, KNAUF ΓΥΨΟΠΟΙΙΑ, FRIGOGLASS, ΑΧΑΪΚΗ ΠΙΤΑ, NESTLÉ, ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ, TSACHALOS GROUP, ΝΗΡΕΥΣ, DODONI, ΤΙΤΑΝ,  ΚΥΚΝΟΣ, ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, MSD HELLAS, L’OREAL. 

Διαρκεί 15 μήνες και τα μαθήματα διεξάγονται στα Ελληνικά κάθε δεύτερη εβδομάδα (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί). Δεν διεξάγονται μαθήματα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. 

Το διδακτικό προσωπικό αποτελεί πετυχημένο συνδυασμό Καθηγητών με έμπειρους Μάνατζερ, διακεκριμένους εισηγητές και προσωπικότητες από τον κόσμο των επιχειρήσεων που ταξιδεύουν από την Αθήνα στην Τρίπολη για τις ανάγκες του προγράμματος.

Στο ακόλουθο link μπορείτε να δείτε τα testimonials στελεχών που παρακολούθησαν το πρόγραμμα με τις απόψεις και τα οφέλη που αποκόμισαν από αυτό http://www.eede.gr/uploads/files/MBA_Testimonials.pdf και στο link http://www.eede.gr/uploads/files/MANAGER_T46.pdf μπορείτε να διαβάσετε την τελευταία έκδοση του περιοδικού Manager της ΕΕΔΕ. 

Έναρξη της 2ης Σειράς Αρκαδίας: 19 Οκτωβρίου 2018

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις 30 Μαΐου 2020 και τα μαθήματα θα διεξάγονται στα Ελληνικά.

Ημερομηνίες: Παρασκευή 17:00-21:30 και Σάββατο 09:00-17:00 ανά δεκαπέντε ημέρες.

Το κόστος του προγράμματος που ανέρχεται στα 3.500€ (ισχύει μόνο για την συγκεκριμένη σειρά του Μεταπτυχιακού στην Τρίπολη και μπορεί να πληρωθεί και τμηματικά), μπορεί να καλυφθεί με το 0.24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των Προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Τηλ.: 2710227141,  E-mail: info@arcadianet.gr  και  στην ΕΕΔΕ, Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος, Πλατεία Πίνδου 1, Γούναρη & Αγίου Ανδρέου, Πάτρα, Τηλ: 2610 318 573 / 2610 336 352, Fax: 2610 361 517, email: patra@eede.gr, website www.eede.gr


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.