Τον Ισπανό αμυντικό Αϊτόρ Κόρντομπα κοιτάζει ο Αστέρας

Τον Ισπανό αμυντικό Αϊτόρ Κόρντομπα κοιτάζει ο Αστέρας

Μάιος 19, 2019 - 15:00
0 σχόλια

Ο σχεδιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς έχει ξεκινήσει για τον Αστέρα Τρίπολης με το θέμα του προπονητή να μπαίνει σε πρώτο πλάνο και να έπονται τα μεταγραφικά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως και στο κομμάτι του νέου προπονητή αλλά και σε ότι έχει να κάνει με τις μεταγραφές η Ιβηρική και δη η Ισπανική αγορά αναμένεται να έχουν την τιμητική τους το εφετινό καλοκαίρι.

Το όνομα του Ισπανού τεχνικού Λουίς Μιγκέλ Καριόν παίζει για την αρκαδική ομάδα ωστόσο δεν είναι το μόνο ενώ και σε ότι έχει να κάνει με ποδοσφαιριστές οι πρώτοι στόχοι έρχονται στην επιφάνεια σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα.

Έτσι λοιπόν όπως προκύπτει βάση των τελευταίων δημοσιευμάτων οι κιτρινομπλέ έχουν τσεκάρει και έχουν στην μεταγραφική τους λίστα  Αϊτόρ Κόρντομπα που ΄μένει ελεύθερος Λεϊόα, ομάδα της τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας.

Ο Αϊτόρ Κόρντομπα είναι κεντρικός αμυντικός ενώ μπορεί να αγωνιστεί ως αμυντικός χαφ και είναι 24 χρονών(21/05/ 1995) προερχόμενος από γεμάτες χρονιές καθώς πέρσι κατέγραψε 36 συμμετοχές όλες ως βασικός.

Η περίπτωση του Αϊτόρ Κόρντομπα εξετάζεται με ιδιαίτερη προσοχή από τους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης και μένει να δούμε ποια θα είναι η κατάληξη της το επόμενο διάστημα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.