Τον Φεβρουάριο ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής

Τον Φεβρουάριο ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής

Σεπτέμβριος 11, 2019 - 18:07
4 σχόλια

Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής πραγματοποιήθηκε με τους ανθρώπους των ομάδων να μαθαίνουν το πρόγραμμα και ουσιαστικά να πέφτουν από τα σύννεφα από τα νέα κόλπα της ΕΠΟ.

Εμβόλιμες αγωνιστικές και κάπου στα μέσα Φεβρουαρίου αυτό ήταν... Ναι λοιπόν φίλες και φίλοι του πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 θα ολοκληρωθεί τον μήνα Φεβρουάριο.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως στο μέσο της χρονιάς ποδοσφαιριστές και προπονητές θα μείνουν άνεργοι περιμένοντας να έρθει το καλοκαίρι για να ξεκινήσουν προετοιμασία και ακολούθως να περάσουν 6-7 μήνες για να παίξουν και πάλι επίσημο παιχνίδι.

Έτσι λοιπόν Παναρκαδικός και ΑΕΚ Τρίπολης τον Φεβρουάριο θα ολοκληρώσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στη Γ' Εθνική με την ευχή να έχουν πραγματοποιήσει τους εφετινούς τους στόχους στο νέο πρωτάθλημα.

Μετά τον απίθανο ορισμό των δύο Αρκαδικών ομάδων στον 6ο όμιλο σειρά παίρνουν οι εμβόλιμες αγωνιστικές. Άλλωστε για την ΕΠΟ ο Φλεβάρης και αν Φλεβίσει...

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΟΝΟ ΛΕΦΤΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ. ΓΙΑΥΤΟ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

Παύση όλων των πρωταθλημάτων ΤΩΡΑ .Μονο οι Κ-15 και Κ-17 και τα παιδιά μάθημα κάθε ημέρα καλή συμπεριφορά και ποινές αν βρίζουν !Αλλιως δεν σώζεται αυτή η Μπανανια

η επο ειναι αχριστη να φυγει εδω και τωρα ,εαν θελει να εχει το αυτοδιοικητο οπως λεει ,να μην δινει τα σταδια και την αστυνομια στο επαγγελματικο ποδοσφαιρο η εκαστοτε πολιτεια ,μετα να δουμε τι θα κανει η επο

Καταρχήν σε όλα τα στάδια και των ΠΑΕ πρέπει να έχει μερίδιο μέσα και ο Δήμος για να έχει έσοδα !Ετσι γίνεται σε προηγμένες χώρες .Γιατι αν ήταν 50% μέσα στο Καραϊσκάκη ,ο Δήμος Πειραιά θα είχε έσοδα και θα ήταν πολύ καλύτερος ,το ίδιο για την Τούμπα ,Χαριλάου ,και όλα τα αλλά γήπεδα !Ειδαμε με τα 2 αορακια στο Ηράκλειο τι ωραία δουλειά γίνεται !Οσο για την ΕΠΟ τι να πούμε για αυτόν τον θίασο κανονικά έπρεπε να λέγετε τσίρκο μεντρανο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.