Τον Φεβρουάριο η ετήσια εκδήλωση των κρασιών του Πελοποννησιακού αμπελώνα

Τον Φεβρουάριο η ετήσια εκδήλωση των κρασιών του Πελοποννησιακού αμπελώνα

Ιανουάριος 20, 2019 - 09:28
0 σχόλια

Η μεγαλύτερη εκδήλωση για τα κρασια της Πελοποννήσου έρχεται στην Αθήνα την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στο Hellenic Motor Museum και αναμένεται να κάνει θραύση!

Τα μέλη της Ένωσης Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Πελοποννήσου  δίνουν και φέτος το καθιερωμένο ραντεβού τους με το οινόφιλο κοινό και τους επαγγελματίες, την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019, στον 4ο όροφο του πανέμορφου Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου( Ιουλιανού 33, Αθήνα 104 33).

Για ακόμη μία χρονιά θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε την πλειοψηφία των εκπροσώπων του μεγαλύτερου και σημαντικότερου αμπελώνα της Ελλάδας, να συζητήσετε μαζί τους και να δοκιμάσετε κρασιά τους, τόσο από τη νέα εσοδεία όσο και από παλαιότερες χρονιές. Διαμάντια από γηγενή σταφύλια της Πελοποννήσου, σπουδαία κρασιά από διεθνείς ποικιλίες, πειραματικές οινοποιήσεις, νέες εμφιαλώσεις, όλα έρχονται και φέτος στο ποτήρια του Peloponnese Wine Festival δίνοντας σας μια ολοκληρωμένη εικόνα της αυθεντικότητας, της ποικιλομορφίας αλλά και της ιδιαιτερότητας του Πελοποννησιακού terroir.  Μαζί τους θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε και άλλα τοπικά, εξαιρετικά, προϊόντα που παράγονται στην ευρύτερη περιοχή.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.