Των εγκαινίων το κάγκελο και το Shock που μας βρήκε!

Των εγκαινίων το κάγκελο και το Shock που μας βρήκε!

Αύγουστος 17, 2017 - 10:04
0 σχόλια

Εκπολιτιστήκαμε, φιλαράκια μου καλά και αγαπημένα! Αποκτήσαμε κι εμείς Λευ.. Νύχ...

Αχ, δεν μου βγαίνει να το πω! Ούτε και του Μήτσου του βγήκε να την πει λευκή τη νύχτα της 30ής Αυγούστου στην Τρίπολη.

(Μήπως επειδή Λευκή Νύχτα την έλεγε ο Νικολάκης που την είχε προτείνει και πρώτος; Μήπως;..)

Τέλος πάντων, αποκτήσαμε ένα (εύηχο;) Shock Price, φίλοι μου!

Θερμά συγχαρητήρια στους φορείς! Τους πήρε μόλις δύο χρόνια για να διοργανώσουν μία νύχτα! Πού να τους δίναμε κάτι πιο σοβαρό να κάνουν!

Θα πάθουμε εμείς οι αβγοζύγιδες, σου λέει, τέτοιο shock από τις prices που μας ετοιμάζουν οι έμποροι, ώστε θα ξοδέψουμε όλα τα μισθά μας σε ολόφρεσκα εμπορεύματα των τριών τελευταίων χρόνων!

Είπε ο Μήτσος ότι οι εκδηλώσεις θα στοιχίσουν αρκετά χρήματα. Είπε ότι θα φέρει και μεγαλοπαρουσιαστή να τις παρουσιάζει. 

Παιδιά, είπαμε να μας μείνει κάτι στην τσέπη, όχι να πληρώσουμε τα κέρατά μας!

(Μήπως ο δήμαρχος θα πληρώσει ξυλοπόδαρους για να δέρνουν όλους όσοι δεν θα ψωνίζουν; Τρομάζω!)

Στα όπα-όπα τον έχουν και τον ζηλεύουνε! Ο Σύνδεσμος τον έχει τον Πετράν κορόνα στο κεφάλι του! Με κάθε τρόπο του κράτησαν μια καρέκλα για να εναποθέσει τον... βασιλικό του και ολόκληρο βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος ρώτησαν αν θα ήθελε να παραχωρήσει τη θέση του και να ανεβεί πρώτος στο βήμα ο Πετράν που έχει συμβάλει τα μέγιστα στην έκθεση!
Και ο βουλευτής πετάχτηκε σαν ελατήριο!

Κατά τα λοιπά, ο Γιωργάκης είπε τα δικά του, τα προεκλογικά του, και ο Πετράν μετά του μήνυσε οι βουλευτές να κάθονται στα αβγά τους. Αλλά δεν σηκώθηκαν όλοι για την καθιερωμένη βόλτα μαζί! Όχι! Ο Πετράν προηγήθηκε και ύστερα από δέκα λεπτά σηκώθηκαν οι άλλοι.

Από σεβασμό;..

Της έκθεσης το κάγκελο: Δίπλα-δίπλα Μήτσος και άρχων της Πελοποννήσου. Ποιος το σκέφτηκε;..

Ποιος σκέφτηκε Ρομά και ζώα να... σταβλίζονται μαζί στην έκθεση; Και γιατί επιτρέπουν σε κάθε υπάλληλο να ρεζιλεύει τον Δήμο με την «επιλεκτική» του μνήμη ή την προσωπική του κρίση;

Κωστάκης και Οδυσσέας, πάντως, κινήθηκαν στα ορεινά και απέφυγαν την πολυκοσμία για λόγους που μόνο εκείνοι γνωρίζουν...

Πλησιάζουν και οι αυτοδιοικητικές, τι νομίζετε ότι έμεινε; Ένα πήδημα και θα βρεθούμε στο παραβάν! Από κοντά και blogs και sites που θα παίξουν το παιχνίδι τους...
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.