Τον Δημήτρη Λαλουδάκη στην Αρκαδία ανακοίνωσε ο Τατούλης

Τον Δημήτρη Λαλουδάκη στην Αρκαδία ανακοίνωσε ο Τατούλης

Απρίλιος 30, 2019 - 13:44
1 σχόλια

Την υποψηφιότητα του Δημήτρη Λαλουδάκη με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στο ψηφοδέλτιο της Αρκαδίας στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Τρίτη του Πάσχα 30 Απριλίου 2019.

Σε δήλωσή του ο κ. Τατούλης καλωσόρισε τον Δημήτρη Λαλουδάκη για τη συμπόρευση με τη Νέα Πελοπόννησο και τόνισε «είναι ιδιαίτερη η ικανοποίησή μου γιατί ο Δημήτρης Λαλουδάκης, καθηγητής φυσικής αγωγής-γυμναστής, με πάθος για προσφορά, αγάπη για τον συνάνθρωπο και δημιουργία και με πολύπλευρη δραστηριότητα τόσο στον επιχειρηματικό τομέα, όσο και στον κοινωνικό, ενισχύει την προσπάθειά μας στην Αρκαδία και την Πελοπόννησο. Είμαι βέβαιος ότι θα αποτελέσει πολύτιμο αρωγό της προσπάθειάς μας και του εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Λαλουδάκης  δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου η τιμή που συμπορεύομαι δίπλα στον Πέτρο Τατούλη, έναν άνθρωπο που θεωρώ κεφάλαιο για τον τόπο και ο οποίος έχει αποδείξει έμπρακτα την αγάπη του για την Αρκαδία αλλά και όλη την Πελοπόννησο. Πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω στον τόπο μου. Η Αρκαδία, έχει µοναδικά πλεονεκτήµατα, και η Πελοπόννησος µπορεί να αποτελέσει υπόδειγµα για την έξοδο της χώρας µας από την κρίση. Στην Πελοπόννησο, όπως και στην Αρκαδία, µπορούµε να ανοίξουµε δρόµους µε συντονισµένη στρατηγική, δίνοντας λύση στα προβλήµατα, στοχεύοντας στους τοµείς που θα φέρουν τις ευκαιρίες ανάπτυξης».

Βιογραφικό Δημήτρη Λαλουδάκη

Γεννήθηκε στον Τυρό Αρκαδίας στις 6 ∆εκεµβρίου 1965.

Τελείωσε το δηµοτικό σχολείο Τυρού και αποφοίτησε από το Γυµνάσιο-Λύκειο Λεωνιδίου.

Είναι πτυχιούχος του Τ.Ε.Φ.Α.Α Αθηνών (Γυµναστική Ακαδηµία) µε ειδικότητες: Ποδοσφαίρου και Λαϊκού Μαζικού Αθλητισµού.

Μεγάλη του αγάπη ο αθλητισµός και ειδικότερα το ποδόσφαιρο το οποίο και υπηρετεί από το 1978 έως σήµερα σαν παίκτης αρχικά και σαν προπονητής στην συνέχεια.

Επίσης υπήρξε µέλος των Εθνικών οµάδων Παίδων και Νέων ποδοσφαίρου.

∆ιετέλεσε προπονητής ποδοσφαίρου στις ακαδηµίες του Αργοναύτη και της Καστέλλας

Από το 2008 ήταν υπεύθυνος των Ακαδηµιών του Πανθυρεατικού Α.Ο Άστρους έως τον Ιούνιο του 2013.

Από το 2012 έως τον Φεβρουάριο του 2014 διετέλεσε Τεχνικός Διευθυντής Ποδοσφαίρου στον Απόλλων Τυρού και τέλος για την σεζόν 2013-2014 προπονητής των Μικτών ομάδων Αρκαδίας Παίδων και Νέων.

Iδιοκτήτης γυµναστηρίου από το 1989 έως το 2006 στον Πειραιά (γυµναστήριο ΑRENA).

Εργάστηκε σαν γυµναστής στο τηλεοπτικό κανάλι ΜΕGA στην εκποµπή Χαμογελάτε είναι Μεταδοτικό. Το 1999 διορίστηκε ως γυµναστής στην Α/θµια εκπαίδευση όπου υπηρετεί έως σήµερα. Το 2006 εκλέχτηκε  δηµοτικός σύµβουλος στον δήµο Τυρού.

 

Από το 2008 έως το 2010 ήταν πρόεδρος στο ∆ηµοτικό Συµβούλιο του ∆ήµου Τυρού.

Από το 2006 έως το 2010 ήταν πρόεδρος στον Αθλητικό Οργανισµό του ∆ήµου Τυρού.

Από το 2010-2013 ήταν Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου στην Π.Ε. Αρκαδίας.

Δελτίο Τύπου


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΑΛΟΥΔΑΚΗ ! ΕΙΣΑΙ Η ΓΝΗΣΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ! ΑΠΟΛΥΤΑ ΧΡΗΣΙΜΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.