Τον Αύγουστο ξεκινά η πληρωμή του ΕΝΦΙΑ

Τον Αύγουστο ξεκινά η πληρωμή του ΕΝΦΙΑ

Μάρτιος 12, 2019 - 11:55
0 σχόλια

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά ξεκινούν οι φορολογικές υποχρεώσεις για μισθωτούς, συνταξιούχος, ιδιοκτήτες ακινήτων, ελεύθερων επαγγελματιών και επιχειρήσεων. Η ηλεκτρονική πύλη του Taxisnet για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων αναμένεται να ανοίξει εντός του Μαρτίου και οι φορολογούμενοι θα έχουν περιθώριο μέχρι το τέλος Ιουνίου για να εκπληρώσουν την ετήσια φορολογική τους υποχρέωση.

Εφέτος όλα θα γίνουν ένα μήνα νωρίτερα, άρα η πληρωμή του ΕΝΦΙΑ να ξεκινήσει τον Αύγουστο. Έτσι,  η καταβολή του ΕΝΦΙΑ θα γίνει σε πέντε μηνιαίες δόσεις με την πρώτη τον Αύγουστο και την τελευταία τον Δεκέμβριο.

Ο ΕΝΦΙΑ θα υπολογιστεί με βάση τις αντικειμενικές αξίες που ισχύουν σήμερα με τις οποίες υπολογίστηκε και ο ΕΝΦΙΑ του 2018 και όχι αυτές που θα προκύψουν μετά την νέα αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών.

Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.