Τον Αύγουστο θα εγκαινιαστεί το γήπεδο της Τεγέας

Τον Αύγουστο θα εγκαινιαστεί το γήπεδο της Τεγέας

Ιούνιος 20, 2018 - 22:50
2 σχόλια

Επίσκεψη του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα στο υπό κατασκευή γήπεδο της Τεγέας, μαζί με μηχανικούς της Περιφέρειας, τον Εκτελεστικό Γραμματέα Ιωάννη Σταματάκο και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Ιωάννης Κατσίρη.

Σκοπός της επίσκεψης η παρακολούθηση των εργασιών, που εκτελούνται καθώς και η επίλυση κάποιων προβλημάτων που υπάρχουν.

Ο κ. Γιαννακούρας ανέφερε:

"Αναζητήσαμε λύση για την δημιουργία δεύτερου δρόμου πρόσβασης στο γήπεδο, κάτι που είναι αναγκαίο για την πιστοποίηση του γηπέδου.

Το έργο θεωρούμε πως θα είναι έτοιμο σε λίγο καιρό και τα εγκαίνιά του θα γίνουν μαζί με τα εγκαίνια της έκθεσης τον 15Αύγουστο.

Ένα σημαντικό αθλητικό έργο, όχι μόνο για την περιοχή της Τεγέας, αλλά ευρύτερα για τον Δήμο Τρίπολης, που εκτελείται με το ποσό των 300 χιλιάδων ευρώ. Πόροι που προέρχονται από τους ΚΑΠ της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας.

Στηρίζουμε, όπως πολλές φορές, έχω τονίσει έργα αθλητικά, γιατί θέλουμε την ανάπτυξη του αθλητισμού, τόσο σε ερασιτεχνικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, γιατί ο αθλητισμός είναι μία από τις πιο καλές δραστηριότητες για τους νέους μας."


2 Σχόλια

Προσέξτε, γιατί δεν τό'χει σε τίποτα ο Παυλής Μυγχάουζεν να το πλασάρει για δικό του έργο, μέσα στα "τόσα" που έχει κάνει στα 4 χρόνια που είναι στο δήμο (μαύρη ώρα)..Είναι δε τόσα πολλά τα έργα στην Τρίπολη, που σχεδόν καθημερινά σκοντάφτουμε πάνω τους..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.