Τον απέρριψε ο Ατρόμητος, τον ανέδειξε ο Αστέρας, τον αποκτά η Μίλαν!

Τον απέρριψε ο Ατρόμητος, τον ανέδειξε ο Αστέρας, τον αποκτά η Μίλαν!

Μάιος 18, 2018 - 13:37
2 σχόλια

Ο νεαρός Νίκος Μιχελής θα κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του καθώς από τον Αστέρα Τρίπολης θα πάρει μεταγραφή για την Μίλαν.

Η «εξαγωγή» στόπερ συνεχίζεται στην Ελλάδα καθώς μετά την εντυπωσιακή μεταγραφή του Μαυροπάνου στην Αρσεναλ, τώρα η ποδοσφαιρική «πιάτσα» ασχολείται με αυτήν του 17χρονου Μιχελή.

Από το Παλαιό Φάληρο, ο Μιχελής είδε τον Ατρόμητο να τον απορρίπτει αλλά τον Αστέρα Τρίπολης να τον αποκτά για τις ακαδημίες του. Οι καλές εμφανίσεις του έφεραν την κλήση στις μικρές Εθνικές ομάδες και το τουρνουά στην Ιταλία ήταν και αυτό που έδωσε το «εισιτήριο» για την σπουδαία μεταγραφή!

Ο Μιχελής, σύμφωνα με πληροφορίες του ArcadiaPortal.gr, αφού υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης, τότε θα «κλειδώσει» την μεταγραφή του στη Μίλαν όπου αρχικά θα παίξει στην Κ20 και αν όλα πάνε καλά και γίνει μέλος της πρώτης ομάδας, τότε ο σύλλογος της Αρκαδίας θα πάρει έξτρα μπόνους.

Ο αριστεροπόδαρος νεαρός Μιχελής έχει όλο το μέλλον μπροστά του με τον Ατρόμητο να ψάχνεται για τον λόγο που τον έχασε από τις ακαδημίες του και τον Αστέρα Τρίπολης να βγάζει ακόμη ένα ταλέντο και να προχωρά σε μία εντυπωσιακή πώληση.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Το μυαλό σας και μια λίρα και του μπογιατζή ο κόπανος.Με αυτά που γράφετε σας έχει βαρεθεί ο κόσμος.Και γι αυτό παίζετε σε άδειο γήπεδο.Βάλτε μυαλό.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.