Τόμας Κοσίτσκι ο νέος «φύλακας άγγελος» του Αστέρα;

Τόμας Κοσίτσκι ο νέος «φύλακας άγγελος» του Αστέρα;

Ιούλιος 22, 2014 - 18:01
2 σχόλια

Το δρόμο για την Τρίπολη έχει πάρει ο θηριώδης Σλοβάκος τερματοφύλακας Τόμας Κοσίτσκι  και όπως όλα δείχνουν θα είναι η νέα καλοκαιρινή μεταγραφή του Αστέρα και αυτός που θα υπερασπίζεται την εστία της ομάδας για τα επόμενα χρόνια.

Ο Αστέρας Τρίπολης συνεχίζει την παράδοση που τον θέλει να αγοράζει σπουδαίους τερματοφύλακες τα τελευταία χρόνια και με την απόκτηση του Τόμας Κοσίτσκι ενισχύει σημαντικά τη θέση «1» συνθέτοντας μαζί και με τους υπάρχοντες  γκολκίπερ που έχει στο ρόστερ του μεγάλη πληρότητα στη συγκεκριμένη θέση.

Ο Τόμας Κοσίτσκι έχει ύψος 1,97 είναι 28 χρονών και είναι γεννημένος στην Σλοβακία εκεί όπου έκανε και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Στην πατρίδα του αγωνίστηκε με την φανέλα της Ίντερ Μπρατισλάβας (2005-2008) έχοντας  31 συμμετοχές.  Στη συνέχεια μετακόμισε στη  Ιταλία και αγωνιζόμενος στο Campionato πραγματοποίησε 9 συμμετοχές σε 4 χρόνια(2009-2012) για λογαριασμό της Κατάνια. Την διετία (2012-2014) αγωνίστηκε στην Νοβάρα στη δεύτερη την τάξη κατηγορία του Ιταλικού πρωταθλήματος  (Serie B) κάνοντας 46 εμφανίσεις. 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

αρε Μπαντη οποτε εχει μπει ο Γιωργαρος εχει δωσει απαντησεις και εκει..................... αντε να δουμε τι εργο παλι θα εχουμε κατω απο τα γκολποστ

ΚΑΛΑ ΠΑΛΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΤΟ ΜΙΛΑΜΕ.ΑΝ ΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΕΡΜΑ ΘΑ ΧΝΑΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.