Τομάρας: Συνεχίζονται οι προσπάθειες αναβάθμισης του Παναρκαδικού Νοσοκομείου (vid)

Τομάρας: Συνεχίζονται οι προσπάθειες αναβάθμισης του Παναρκαδικού Νοσοκομείου (vid)

Νοέμβριος 20, 2017 - 09:58
4 σχόλια

Στο πλαίσιο των καθιερωμένων συνεντεύξεων που γίνονται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο για διάφορα σημαντικά θέματα Υγείας ο διοικητής Πέτρος Τομάρας παραχώρησε συνέντευξη τύπου στην οποία αναφέρθηκε στις τρέχουσες εξελίξεις.

Τα θέματα τα οποία ανέλυσε είχαν να κάνουν με τον νέο οργανισμό, με την νέα Ψυχιατρική κλινική, αλλά και με την ενίσχυση προσωπικού του νοσοκομείου.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο μεγάλο έργο που προσφέρει το Παναρακαδικό σε ολόκληρη  την περιφέρεια καθώς το Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης εξυπηρετεί σε μεγάλο ποσοστό ασθενείς από τους όμορους νομούς.

Οι προσλήψεις που έγιναν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο για το 2016  ήταν 26 έως τώρα για το 2017 υπάρχουν  41 από τις οποίες οι 16 προσλήψεις ήταν μέσω του ΟΑΕΔ. Ωστόσο αναμένονται άλλες 17 θέσεις από τον ΑΣΕΠ από τις οποίες οι 11 θα είναι νοσηλευτές.

Όσον αφορά στον συγχρονισμό του Παναρκαδικού Νοσοκομείου με τον Ψυχιατρικό Τομέα ο κ. Τομάρας τόνισε πως αναμένουν να τεθεί σε λειτουργία καθώς απομένουν ακόμα να γίνουν κάποιες προσαρμογές.
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Τομάρας: Συνεχίζονται οι προσπάθειες αναβάθμισης του Παναρκαδικού


4 Σχόλια

Άντε και Βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ. Δέδες για Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και ο Σπίρτζης Αντιπρόεδρος. Η ομάδα πέτυχε 3 στα 3.

Αυτός που πουλιέται ονομάζεται ΕΦΙΑΛΤΗΣ Πάρε το άλλο το μπάζο το Μ-Παιζο και σε λιγο εξαφάνιση... ΠΟΛΑΚΗΔΕΣ

@Anonymous 14:28 Το...Παπαντρέου, αλβανό είναι;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.