Το τμήμα τένις της ΑΕΚ Τρίπολης συμμετέχει στο killini beach resort

Το τμήμα τένις της ΑΕΚ Τρίπολης συμμετέχει στο killini beach resort

Ιούνιος 22, 2011 - 19:15

Για μια ακόμη χρονιά η αγωνιστική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης συμμετέχει στο killini beach resort με σκοπό την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των αθλητών της ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.
Είναι η πέμπτη συνεχόμενη χρονιά όπου ο όμιλος της ΑΕΚ συμμετέχει και στηρίζει το camp της ενώσεως με 11 παιδιά να λαμβάνουν μέρος σε αυτό. 

Τα παιδιά προπονούνται στις ομολογουμένως εξαιρετικές εγκαταστάσεις των 10 χωμάτινων γηπέδων υπό την εποπτεία του κ. Φώτη Βαζέου και των συνεργατών του. Εδώ αξίζει να αναφερθεί ότι στο προπονητικό team  του camp βρίσκεται και ο προπονητής του ομίλου μας κ. Παπαδόπουλος. Το camp συμμετέχουν τα καλύτερα 4 παιδιά από κάθε κατηγορία της ένωσης και μετά από αυτά όσες θέσεις υπάρχουν κενές συμπληρώνονται από τα πιο κάτω παιδιά της βαθμολογίας.
Ο όμιλος σας ενημερώνει ότι λόγω της προετοιμασίας των αθλητών μας όλες οι προπονήσεις αυτή την εβδομάδα δε θα γίνουν. Εξαίρεση αποτελεί το εσωτερικό τουρνουά juniors διπλών που διεξάγεται κανονικά στα γήπεδα του ΔΑΚ Τρίπολης. 

Ειδήσεις: 
Tags: