Της ορκωμοσίας το ανάγνωσμα

Της ορκωμοσίας το ανάγνωσμα

Αύγουστος 28, 2019 - 11:35
2 σχόλια

Φιλαράκια μου καλά και αγαπημένα, γεια σας!

Πώς τα περάσατε χθες στην ορκωμοσία των νέων δημοτικών αρχόντων; Δεν ρωτάω αν πήγατε, όλη η Τρίπολη εκεί ήταν!

Άντε, καλή θητεία!

Φαίνεται, πάντως, ότι ο αντιπρόεδρος της Βουλής είχε λιγότερες υποχρεώσεις από τους άλλους δύο βουλευτές και παρέστη. Καταχειροκροτούμενος.

Οι επιστολές των άλλων δύο βουλευτών του Νομού δεν χειροκροτήθηκαν με την ίδια θέρμη, πάντως.

Από τους επικεφαλής των παρατάξεων ακούσαμε μια επανάληψη των προεκλογικών ομιλιών τους, κυρίως. Και από τον απερχόμενο, μια ευθεία πρόταση για ακόμα μία φορά για συνεργασία. Εκεί τον τάπωσε ο Γιάννης με την ατάκα για τους Ηρακλείς της εξουσίας. Και τον τσίτωσε με τα σκάνδαλα που δεν έχουν... παραγραφεί και οι υποθέσεις τους θα έχουν και συνέχεια.

Για να δούμε... Διότι στενοί συνεργάτες του πρώην δεν λένε να αφήσουν την καρέκλα.

Επικρέμαται Δαμόκλειος σπάθη πάνω από τα κεφάλια τους.

Αίσθηση προκάλεσε η «ιερή» υπενθύμιση ότι ο λαός και η Εκκλησία αντάμα ανέδειξαν τους άρχοντες του τόπου οπότε... προσοχή, νεοεκλεγέντες, μην δυσαρεστήσετε τα άμφια.

Είμαστε, οι Αρκάδες, 99,5% χριστιανοί ορθόδοξοι. Το 0,5% είναι οι πρόσφυγες που θα ήταν χριστιανοί εκ Συρίας, αν δεν ήταν μουσουλμάνοι από ολούθε, αλλά κάπως έπρεπε να μωρωθεί ο ορθόδοξος λαός της πόλης...

Είχαμε και μια λιποθυμία.

Κάτι η ζέστη, κάτι τα λόγια του παπά... Κάτι το λιβάνι που έπεσε κομμάτι βαρύ... Πώς δεν είχαμε κι άλλα περιστατικά!

Δύο πράγματα, αιρετοί μας: Πρώτον, κάντε κάτι με τον κλιματισμό στο Πνευματικό, αφού χώρο άλλον δεν έχει ο Δήμος. Και, δεύτερον, κάντε κάτι με το δίκτυο ίντερνετ και τον χώρο για τα ΜΜΕ που δεν υπάρχει.

Τσαλαπατήθηκαν οι δημοσιογράφοι και, όχι τίποτε άλλο, τη δουλειά τους προσπαθούν να κάνουν!


2 Σχόλια

γιατι οταν ερχεται σε τετοιου τυπου εκδηλώσεις κλπ ο προεδρος του επιμελητηριου καποιοι φροντίζετε να του μιλησετε κ καποιοι αρχίζετε τα ψου ψου?

Την ευθεία πρόταση Παυλή για συνεργασία την άκουσες. Το ότι ο Παυλής, αυτή η παγκόσμια και ανυπέρβλητη δημαρχάρα των 5 ηπείρων και των 5 θαλασσών, έχει την απαίτηση να τον παρακαλέσει ο ίδιος ο Τζιούμης (άκουσον, άκουσον) να συνεργαστεί μαζί του , δεν είδα πουθενά να το σχολιάζεις όμως και θα σε μαλώσω..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.