Τις καλύτερες εντυπώσεις από την Αρκαδία αποκόμισαν οι δημοσιογράφοι από την Αθήνα (pics)

Τις καλύτερες εντυπώσεις από την Αρκαδία αποκόμισαν οι δημοσιογράφοι από την Αθήνα (pics)

Απρίλιος 08, 2019 - 13:31
12 σχόλια

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τριήμερο ταξίδι εμπειρίας «Fam Trip» που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αρκαδίας με  πρωτοβουλία του προέδρου κ. Γιάννη Τρουπή. 

Φυσικά σημαντική ήταν η στήριξη και του πρόεδρου του τμήματος Τουρισμού του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννη Σαμπράκου και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η δράση αυτή έγινε στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την ανάπτυξη της οικονομίας, την προσέλκυση επισκεπτών και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, που έχει ξεκινήσει το Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Το ArcadiaPortal.gr παρευρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο πλαίσιο της δράσης και μίλησε με τους επισκέπτες δημοσιογράφους.

Να αναφέρουμε ότι το τριήμερο 5-7 Απριλίου επισκέφθηκαν την Αρκαδία καταξιωμένοι δημοσιογράφοι από την Αθήνα, που επιμελούνται ρεπορτάζ τουριστικού ενδιαφέροντος και όχι μόνο, με στόχο να ζήσουν τον μύθο της Αρκαδίας, να μάθουν τις παραδόσεις του τόπου, να γευτούν τις νοστιμιές και να  γνωρίσουν τα χωριά της ορεινής Αρκαδίας, αλλά και τα παραλιακά του νομού.

Το ταξίδι ξεκίνησε  με την επίσκεψη στον ΙΝ της Αγίας Φωτεινής στην περιοχή της Μαντινείας και  συνεχίστηκε με τα σπήλαια του Κάψια. Οι επισκέπτες μας δοκίμασαν τοπικά προϊόντα και γεύτηκαν τις δυνατές αρκαδικές γεύσεις σε τοπικές επιχειρήσεις στην Τρίπολη, το Άστρος, αλλά και σε ταβερνάκια των χωριών που επισκέφθηκαν.

Προορισμός το Σάββατο ήταν το Χρυσοβίτσι και το Μουσείο Δασικής Ιστορίας Μαινάλου. Όταν έπεσε το βράδυ, οι δημοσιογράφοι περιηγήθηκαν στην πόλη της Τρίπολης και ενθουσιάστηκαν με το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, με το Μεγάλο Καφενείο και το Πολεμικό Μουσείο.

Η τελευταία μέρα στο πρόγραμμά περιελάμβανε είχε επίσκεψη στο Μουσείο της Τεγέας και την ΙΜ Λουκούς, και τέλος γεύμα στο Παράλιο Άστρος.

Σε ρεπορτάζ του ArcadiaPortal.gr οι δημοσιογράφοι ανέφεραν ότι αποκόμισαν τις καλύτερες των εντυπώσεων και το επόμενο χρονικό διάστημα θα μεταφέρουν τις εμπειρίες τους μέσα από αναρτήσεις, άρθρα και ρεπορτάζ που θα ετοιμάσουν.

Οι πρώτες αναρτήσεις σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης ήδη έχουν ξεκινήσει, και έτσι δημοσιογράφοι αναμένεται να γίνουν οι πρεσβευτές της αρκαδικής ομορφιάς στα έντυπα, τα ραδιόφωνα και τηλεοπτικά μέσα που εκπροσωπούν.

Δείτε τις φωτογραφίες που έχουν αναρτήσει οι επισκέπτες, (Maria Paravantes - GTPHeadlines)  καθώς και αυτές του κ. Θοδωρή Τσάμη, από τον λογαριασμό του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Θ. Τσάμης

Θ. Τσάμης

Έφη Καστραντά


12 Σχόλια

Μακαρι να ηταν ολοι τοσο δραστήριοι οσο και το νεο ΔΣ του επιμελητηριου, που και χωρις πορους παλευει...

Ευτυχώς που είστε και εσείς γιατί εάν περιμένεις από το πρόεδρο τον ξενοδόχων τίποτα δεν θα γινόταν .

Νυχτοπερπατωντας δε φαινονται οι λακουβες και οι τρυπες που εχουμε για αυτοδιοικητικους καρεκλοκενταυρους!! Ομορφο το Αρχοντικο κατα τ αλλα!

"Σύντροφε προβοκάτορα" έλαβαν υπόψη τα κριτήρια που τους είχες δώσει όταν ζήτησαν τη συνδρομή σου και τη βοήθειά σου στη χάραξη στρατηγικής του Επιμελητηρίου, δεδομένης βέβαια της εμπειρίας και του έργου σου. Ρε κάντε μας τη χάρη όλοι οι ξερόλες.. και μη βιάζεσαι ούτε επιμελητηριακός είμαι ούτε καν ελεύθερος επαγγελματίας. Μη δείτε προκοπή αμέσως την πα...ιά έτοιμη.

Τακη των 20¨11 μακάρι ο κάθε σύλλογος να είχε έναν πρόεδρο με τον αλτρουισμό, την συναδελφικότητα και την μαχητικότητα του προέδρου ξενοδόχων. Και καθότι ή άσχετος είσαι ή εμπαθής, οι ξενοδόχοι κατά το παρελθόν έχουν κάνει με ίδιους πόρους πάνω από εφτά fam trips στην Αρκαδία και υπερδιπλάσια στην Πελοπόννησο , όχι δήθεν , και κάποια από αυτά με σημαντικά αποτελέσματα μέχρι σήμερα.

Οσο δεν υπάρχει απάντηση στην "προβοκατόρικη ερωτηση" δημιουργούνται ερωτήματα και για την μεθοδολογία πολλών δράσεων

αντι να παραδεχτουμε πως παει κατι να κανει το επιμελητηριο με τον Τρουπή, εμεις εκει....να πουμε τη μ@λ@κι@ μας!!!! ειμαστε αξιοι της μοιρας μας

Δεν πιστεύω να γράψουν τίποτα "στημένο" οι φιλοξενούμενοι δημοσιογράφοι!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.