Της Αγίας Άννας στα Βέρβενα – Εκδήλωση τιμής στους ομογονείς στον «Ερμή» (photos&video)

Της Αγίας Άννας στα Βέρβενα – Εκδήλωση τιμής στους ομογονείς στον «Ερμή» (photos&video)

Ιούλιος 25, 2014 - 19:29
0 σχόλια

Από το astrosnews.gr

Πολύς κόσμος βρέθηκε και φέτος στο πανηγύρι την παραμονή της Αγίας Αννας, στα Βέρβενα, χθες Πέμπτη 24/7. Μετά τον εσπερινό και τη λιτανεία ο κόσμος συγκεντρώθηκε στην πλατεία για το γνωστό πανηγύρι της γιορτής, ενώ το παρών έδωσαν ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Ανδ. Λυκουρέντζος, ο νεοεκλεγείς π/σ κ. Κατσίρης, ο αντιδήμαρχος κ. Δ. Γκαύρος, ο δ/σ κ. Δ. Κατσής, οι νεοεκλεγέντες δ/σ Κολλαρετάης και Τακλής και ο πολιτευτής με τη ΝΔ και γιατρός κ. Κ. Βλάσσης.

Σήμερα, ανήμερα της γιορτής τελέστηκε η Θεία Λειτουργία στο ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ενώ στη συνέχεια πραγματοποποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση τιμής στους ομογενείς βερβενιώτες στο χώρο του Ερμή, ο οποίος είναι αφιερωμένος στην αδελφότητα βερβενιωτών του εξωτερικού. Κατατέθηκαν στεφάνια και απαγγέλθηκαν ποιήματα από τους μαθητές του σχολείου, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο συνταξιούχος δάσκαλος και νεοκλεγείς τ/σ κ. Π. Τσιλικάς.

Τέλος, όπως κάθε χρόνο δόθηκαν βραβεία και αριστεία στους διακριθέντες βερβενιώτες μαθητές. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο νεοκλεγείς Δήμαρχος κ. Π. Μαντάς, ο αντιδήμαρχος κ. Δ. Γκαύρος και ο πρόεδρος του τ/σ κ. Ν. Καρκούλης.

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/GkR0OqoBA_8


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.