Τατούλης
symvolo

Την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Πιτσάκη, προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας ανακοίνωσε ο Τατούλης

Την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Πιτσάκη, προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας ανακοίνωσε ο Τατούλης

Απρίλιος 15, 2019 - 23:03
2 σχόλια

Πέτρος Τατούλης: Με τον Παναγιώτη Πιτσάκη συστρατευόμαστε στον ίδιο στόχο, το αύριο της Πελοποννήσου

Την υποψηφιότητα του κ. Παναγιώτη Πιτσάκη, επιχειρηματία- προέδρου του επιμελητηρίου Κορινθίας, ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου και επικεφαλής της παράταξης "Νέα Πελοπόννησος", κ. Πέτρος Τατούλης. Ο κ. Τατούλης εξέφρασε την βαθιά του ικανοποίηση γιατί θα συμπορευτεί με έναν εξαιρετικό του φίλο, αλλά κυρίως με έναν ικανό άνθρωπο, έναν δυναμικό επιχειρηματία, με καθαρές ιδέες και απόψεις για την ανάπτυξη τόσο της Κορινθίας, όσο και του συνόλου της Πελοποννήσου. "Με τον Παναγιώτη Πιτσάκη μας συνδέουν κοινές θέσεις για την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη και συστρατευόμαστε στον ίδιο στόχο, το αύριο της Πελοποννήσου", δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Πέτρος Τατούλης.

Από την πλευρά του, ο κ. Πιτσάκης δήλωσε: "Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Πέτρου Τατούλη είναι πρώτα απ' όλα συμβολική.
Η Πελοπόννησος και η Κορινθία, για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν το μέλλον με αξιώσεις πρέπει να στηριχθούν στην επιχειρηματικότητα, ο μόνος ασφαλής δρόμος για να γίνει η ανάπτυξη πραγματικότητα. Οι επιχειρηματίες δεν μπορεί να είναι αμέτοχοι για όσα θα συμβούν για αυτούς χωρίς αυτούς. Θα είμαστε παρόντες εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις για το μέλλον μας.

Κατά δεύτερον, η συμμετοχή μου έχει πολιτικά κριτήρια και θέλει να σηματοδήσει την επικύρωση της αξίας του Πέτρου Τατούλη, ως του ανθρώπου που έβαλε την Πελοπόννησο στις ράγες της ανάπτυξης.
Και τρίτο είναι μία επιλογή καθαρά προσωπική με ένα άνθρωπο που στάθηκε κοντά στις επιλογές μας και αρωγός.

Για τους παραπάνω λόγους συστρατεύομαι και θα βοηθήσω ενωτικά όσο μπορώ το ψηφοδέλτιο "Νέα Πελοπόννησος", να κερδίσει και αυτή την εκλογική μάχη, γιατί αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επιλογή για την Κορινθία και την Πελοπόννησο


2 Σχόλια

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει Περιφερειάρχη και τον λένε Πέτρο, ακούει η Συγγρού προτού να είναι αργά????

για να ετοιμαζεται κ ο Γιαννης ο Τρουπης... με τον αλλον Γιαννη για να τελειωσει το θεμα του Δημου αμεσα και χωρις πολλα πολλα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.