Την Τρίπολη θα επισκεφθεί ο Αλέξης Τσίπρας στα μέσα Νοεμβρίου

Την Τρίπολη θα επισκεφθεί ο Αλέξης Τσίπρας στα μέσα Νοεμβρίου

Οκτώβριος 16, 2017 - 18:54
9 σχόλια

Την Τρίπολη θα επισκεφθεί ο Αλέξης Τσίπρας στα μέσα Νοεμβρίου, με αφορμή τη διοργάνωση του Αναπτυξιακού Συνεδρίου της Πελοποννήσου, το οποίο σχεδιάζεται από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια και σκοπό έχει την ανάδειξη των αναπτυξιακών προοπτικών του τόπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Arcadia Portal, ο Πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην πόλη μας και πρωτεύουσα του Νομού Αρκαδίας το διάστημα 10-15 Νοεμβρίου, με πιο πιθανή ημερομηνία την Κυριακή 12 Νοεμβρίου.

Σημειωτέον ότι ο Πρωθυπουργός δεν έχει επισκεφθεί την πόλη μας εδώ και περίπου τρία χρόνια, από τότε που ήταν αντιπολίτευση.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Τσίπρας βρέθηκε εδώ την Τετάρτη 7 Μαΐου του 2014 (δείτε ΕΔΩ), παραμονές των δημοτικών εκλογών και των ευρωεκλογών, όταν έκανε ένα πέρασμα από την Τρίπολη ύστερα από επίσκεψή του στην Καλαμάτα, προκειμένου να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του συνδυασμού «Μαντινειακή Συμπολιτεία» της Αντωνίας Γιαννούλη, αλλά και του Οδυσσέα Βουδούρη, ως υποψήφιου περιφερειάρχη. Τότε, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

Η Πελοπόννησος δεν μπορεί να γίνει μία ειδική οικονομική ζώνη, μία αποικία μέσα στην αποικία χρέους όπως θέλει ο εκλεκτός του κ Σαμαρά και του κ. Βενιζέλου, ο κ. Τατούλης.

Από τότε, όπως φαίνεται, έχει μπει πολύ νερό στο αυλάκι. Ο κ. Τσίπρας έγινε πρωθυπουργός της χώρας κερδίζοντας δύο εκλογικές αναμετρήσεις, ενώ η «κόντρα» ανάμεσα στην Περιφέρεια και στην κυβέρνηση πέρασε από πολλές φάσεις, κυρίως λόγω του τεράστιου προβλήματος των απορριμμάτων.

Σήμερα, η έγκριση από την κυβέρνηση της ΣΔΙΤ για τα απορρίμματα και η συμμόρφωση, όπως λέει ο κ. Τατούλης, της κυβέρνησης με τις πολιτικές της Περιφέρειας Πελοποννήσου, δείχνουν οπωσδήποτε όχι απόλυτη σύμπνοια, αλλά καλή συνεργασία στα βασικά, θα λέγαμε.

Με ενδιαφέρον αναμένεται το Αναπτυξιακό Συνέδριο της Πελοποννήσου, για τη διοργάνωση του οποίου είχε πραγματοποιηθεί διευρυμένη σύσκεψη των πέντε βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Τρίπολη τον Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, η διοργάνωση θα περιλαμβάνει και τρία προ-συνεδριακά «μίνι-συνέδρια», με θεματικές τον τουρισμό, την κτηνοτροφία και τον σιδηρόδρομο.


9 Σχόλια

Μεγάλο γλέντι οι φωτογραφίες όσων τον πίστεψαν και τον πλαισίωναν ως μεσσία το 2014.

Να το καθυστερήσει 2 μήνες και να μας ερθει τις αποκριες !Ψαχνουμε για τον βασιλιά καρνάβαλο και του πηγαίνει γάντι !!

Οι γιαουρτάδες θα κάνετε τώρα τα συνηθισμένα κόλπα σας; ερώτηση προς τους συνηθισμένους κουνελοτρόφους του συστήματος

Πολιτικές προτάσεις & σχόλια χλωρίνη Κλινέξ! Ευρωλιγούρια γιατί λαχταρίσατε; Ο πλούτο σας πέρασε σε διάλλειμα για διαφημίσεις! Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι! Ο λογαριασμούς στους νεόπτωχους παρακαλώ! Εδώ έχουμε ΕΥΡΩ!

Μετά τη συνάντηση στις ΗΠΑ όπου ο κοντοπίθαρος για άλλη μια φορά ξεφτιλίστηκε (τα φονιάδες των λαών έγιναν γλειψίματα του Τραμπ , στα τέσσερα) έρχεται να αμολήσει και εδώ τις αρλούμπες του

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.