Την Τετάρτη οι τελικοί αγώνες του τουρνουά τένις «Ανδρέας Ανδριανόπουλος»

Την Τετάρτη οι τελικοί αγώνες του τουρνουά τένις «Ανδρέας Ανδριανόπουλος»

Δεκέμβριος 03, 2019 - 13:30
0 σχόλια

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το τουρνουά τένις «Ανδρέας Ανδριανόπουλος» που διεξάγεται από τον Σύλλογο Αντισφαίρισης Τρίπολης (Σ.Α.Τ.), στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου, στο 5οχλμ Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης στην Τεγέα.

Την Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου, το απόγευμα θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί αγώνες όλων των κατηγοριών.

Την Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου, το απόγευμα θα διεξαχθούν οι τελικοί αγώνες όλων των κατηγοριών. Συγκεκριμένα οι τελικοί αγώνες θα ξεκινήσουν από τις 16.00 το απόγευμα.

Αμέσως μετά την λήξη των αγώνων, θα λάβει μέρος η τελετή λήξης του τουρνουά με  τις απονομές κυπέλλων και επάθλων στους νικητές και κληρώσεις δώρων ανάμεσα σε όλους τους συμμετέχοντες του τουρνουά.

Η διοίκηση του συλλόγου στα πλαίσια της αρκαδικής φιλοξενίας αλλά και της υψηλής   ποιότητας της διοργάνωσης, την Τετάρτη μετά το τέλος των απονομών, διοργανώνει μουσική βραδιά μεπλούσιο μπουφέ και πολλές εκπλήξεις.

Σε περίπτωση βροχής, η οργανωτική επιτροπή του τουρνουά θα κάνει ανακοινώσεις στο επίσημο websiteτου Σ.Α.Τ. , www.tripolitennis.gr.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.