Την πίτα του έκοψε το ΚΑΠΗ Τρίπολης (vid)

Την πίτα του έκοψε το ΚΑΠΗ Τρίπολης (vid)

Φεβρουάριος 08, 2016 - 08:50
3 σχόλια

Στο Κ.Α.Π.Η., στην πλατεία Βαλτετσίου, στην Τρίπολη, έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Καραλής, ο αντιδήμαρχος κ. Τοστής, ο αντιδήμαρχος κ. Τυροβολάς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Γιώργος Αδαμόπουλος, Δήμος Σωτηρόπουλος, Σωτήρης Παπαδημητρίου, Χριστίνα Ζαμπαθά, Κώστας Τζιούμης, Ηλίας Κούρος και Δημήτρης Κοσκινάς.

Ο δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά με υγεία, εξέφρασε τη χαρά του για την μεγάλη προσέλευση των μελών και υποσχέθηκε ότι η δημοτική αρχή θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να στηριχθεί η Τρίτη Ηλικία για όλα όσα έχει προσφέρει.

Εξέφρασε δε την πίστη και την αισιοδοξία του ότι, από την πλευρά του δήμου το 2016 τα πράγματα μπορούν να πάνε και θα πάνε καλύτερα για το ΚΑΠΗ.

Το ΝΠΔΔ βράβευσε ένα από τα παλιότερα μέλη του τον κ. Κουρέτα για την εθελοντική προσφορά του στο ΚΑΠΗ.

Ειδήσεις: 
Video: 

Στο κεντρικό Κ Α Π Η του Δήμου Τρίπολης έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας


3 Σχόλια

Τι έγινε ρε Μήτσο!! Προβλήματα στην παράταξη??? Δεν σε φοβάμαι θα τα σιάξεις όλα εσύ!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.