Την Πέμπτη η κηδεία του 73χρονου που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Ελάτη

Την Πέμπτη η κηδεία του 73χρονου που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Ελάτη

Ιούλιος 24, 2019 - 10:37
3 σχόλια

Μια πολύ άσχημη μέρα ήταν για το Βαλτεσινίκο, η Τρίτη 23 Ιουλίου 2019. Όπως το ArcadiaPortal.gr σας είχε ενημερώσει υλοτόμος σε δασική περιοχή της Ελάτης του δήμου Γορτυνίας καταπλακώθηκε από δέντρο το οποίο έκοψε ο ίδιος με συνέπεια να χάσει τη ζωή του. (δείτε ΕΔΩ)

ΟΠολιτιστικός Σύλλογος Βαλτεσινίκου: "Η Κοίμηση της Θεοτόκου" αποχερετά τον 73χρονο με το ακόλουθο μήνυμα:

Ο συγχωριανός μας Λεωνίδας Ζαφειρόπουλος του Κωνσταντίνου σε ηλικία 73 ετών, βρήκε τραγικό θάνατο στο δάσος που αγαπούσε και υπηρέτησε ως δασικός υπάλληλος όταν κόβοντας ξύλα καταπλακώθηκε από έλατο.

Η κηδεία θα γίνει την Πέμπτη, 25 Ιουλίου, ώρα 17:00 στην Βυτίνα Αρκαδίας.
Το Δ Σ του Συλλόγου εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους συγγενείς και τους φίλους του .
Καλό ταξίδι Λεωνίδα!

 

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μου, μόλις διάβασα χτες την είδηση, ότι πρόκειται για τον κύριο Λεωνίδα. Πολύ καλός άνθρωπος, έχω περάσει υπέροχες στιγμές στην Ελάτη στον μαγαζί του. Μεγάλο κρίμα...Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Αιωνία η μνήμη του.

Με τι καρδιά να σε αποχαιρετισουμε θείε; Πάντα χαμογελαστός, καλοσυνατος, με τα αστεία σου και τα τραγούδια σου! Μεγάλο χτύπημα για τα χωριά μας ή απουσία σου. Καλό σου ταξίδι!

@07:29 Απ' ό,,τι φαίνεται πάντως, μια χαρά καρδιά βρήκατε και προλάβατε πρωί-πρωί (μή χάσετε) να γράψετε σχόλιο με το όνομά σας στο πόρταλ, παρά το βαρύ σας πένθος. Ήμαρτον πια, που πρέπει κάθε φορά που κάποιος χάνει έναν δικό του άνθρωπο, να το κάνει σημαία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα πόρταλ. Το πένθος κυρία μου είναι οικογενειακή υπόθεση, δεν είναι διαφήμιση να το περιφέρουμε στα σάιτ και στο facebook!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.