Την Παρασκευή η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής αρχής στη Μεγαλόπολη

Την Παρασκευή η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής αρχής στη Μεγαλόπολη

Αύγουστος 26, 2014 - 14:00
0 σχόλια

Την Παρασκευή 29 Αυγούστου το απόγευμα στις 19.30 θα γίνει η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Μεγαλόπολης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου , στο νέο Δημαρχείο Μεγαλόπολης.

Αυτό αποφασίστηκε  και ήδη έχουν αρχίσει να μοιράζονται και οι προσκλήσεις στους νέους συμβούλους και σε όλους τους εκπροσώπους των τοπικών διαμερισμάτων.

Βέβαια απόφαση από το δικαστήριο δεν έχει βγει ακόμα αλλά σύμφωνα με τις εγκυκλίους που έχουν κυκλοφορήσει από το Υπουργείο Εσωτερικών , πρέπει μέχρι την Παρασκευή να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες.

Έτσι λοιπόν ο Διονύσιος Παπαδόπουλος , ο οποίος είναι μέχρι στιγμής ο επίσημα ανακηρυγμένος Δήμαρχος Μεγαλόπολης θα ορκιστεί και από Δευτέρα αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα.

Οποιαδήποτε στιγμή έχουμε την απόφαση από το δικαστήριο τότε θα τηρηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες αν και εφόσον υπάρχουν αλλαγές.

Για το θέμα της απόφασης και γιατί δεν έχει βγει ακόμα θα σας αναφέρω κάποια πράγματα σε νεότερη δημοσίευση. Να σας πω μόνο ότι στην Τρίπολη σήμερα Τρίτη ανακοινώθηκε προφορικά η απόφαση για τον Δήμο Τρίπολης , η οποία δικαιώνει τον κ. Παυλή και οδηγεί τον απερχόμενο δήμαρχο Γιάννη Σμυρνιώτη να προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Την Παρασκευή στις 29 Αυγούστου λοιπόν η ορκωμοσία στην Μεγαλόπολη , την οποία το Καφενείο της Μεγαλόπολης με τον Άγγελο Κυριαζή θα μεταδώσουν ζωντανά μέσω livestreaming στο διαδίκτυο.

Από το kafeneio-megalopolis.gr


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.