Σήμερα η κεντρική ομιλία του Κώστα Τζιούμη

Σήμερα η κεντρική ομιλία του Κώστα Τζιούμη

Μάιος 31, 2019 - 07:53
16 σχόλια

Την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 20:30 ο υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία στην οδό Δημητρακοπούλου και Τάσου Σεχιώτη.

 


16 Σχόλια

Ρε αυτός αντί για πράσινο φόντο γιατί έβαλε γαλάζιο ?? Μήπως μας περνάει κάποιο κρυφό μήνυμα οτι στηρίζεται απο γαλάζιες δυνάμεις ??? Θα έρθει ο καιρός και παλι το γαλάζιο , θα κυματίζει μες στον ουρανό ??? (Που λέει και το τραγούδι)

@21:58 Ενώ από την άλλη, Ζαμπαθά, Σαββάκης, Παπαδημητρίου, Εικοσιδέκα, Τασιγιαννάκης, Κουκάκης, Κοσκινάς κλπ., είναι τα ατίθασα νιάτα. Τώρα βγάζουν δοντάκια, ε; Ουστ ρε που θα μιλήσετε κιόλας!

22:40 Τίποτα πιο σοβαρό έχεις να πεις; Σας πείραξε και το φόντο τώρα; Σας έτσουξε η σφαλιάρα παπαγαλάκια του Παυλή και του Τσιαμούλου; Το χρώμα στο φόντο του Τζιούμη είναι το σοβαρό σου επιχείρημα; Με βάση το χρώμα στο φόντο ψηφίζεις εσύ; Συγχαρητήρια, η σοβαρότητα και η υπευθυνότητά σου κάνουν "μπαμ" από μακριά..

Εγώ ένα πράγμα θυμάμαι σαν 23 χρονών που είμαι.Επί δημαρχεία Σμυρνιώτη επί 6 μήνες τα σκουπίδια μέσα στην πόλη.Μήνυση στην Εισαγγελία Τρίπολης κατά παντός υπεύθυνου κατάθεσε ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας για την υπόθεση με τα σκουπίδια της Τρίπολη.ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΡΟΥΣΜΑ ΤΥΦΟΥ εν έτει 2013..Σε λίγο θα ξαναέφερνε ο κος Σμυρνιώτης και τη λέπρα.Ήρθαν από το Comenius εκείνη την χρονιά και είπαν ότι ζείτε στην Βρώμικη Πόλη.Που είναι τα 428 έργα του Σμυρνιώτη ? Η πλατεία Άρεως και η πεζοδρόμηση που ήταν από τον Κοτσιάνη ? Ο κόσμος έχει κοντή μνήμη. Η Τρίπολη δεν έχει αλλάξει εδώ και 30 χρόνια.

Ο Νικολας ο καρεκλοκυνηγος, θα ειναι το λαθος του Σμυρνιωτη. Δεν τον γουσταρει η πολη. Ταβανωσε φετος. Με μπαντες και γουρνοπουλες και εφτασε τους 3500 ψηφους. Ουτε 500 δεν θα τον ακολουθησουν. Οι υπολοιποι μαζι σου θα ερθουν. Ελεος πια με την μεγαλομανια του. Αυτος θελει να παρει πισω μια περιουσια που ξοδεψε και θα κανει τα παντα για να τα καταφερει! Αλλα ο κοσμος ξυπνησε!

09:54 εσυ 23χρονε εισαι σιγουρα πανω απο 40. Αυτα τα εργα κοτσιανη και λοιπων γιατι δεν εγιναν ποτε απο τον κ. Αλεκο. Μη τρελαθουμε. Τα σκουπιδια ειναι μεγα προβλημα σε ολη τη χωρα. Ο Σμυρνιωτης εδωσε την πιο γρηγορη λυση και την πιο σωστη

Ναί, έδωσε λύση: Αντί να απομακρύνει τα σκουπίδια απο τους δρόμους της πόλης, φρόντισε να απομακρυνθούν οι πολίτες απο τους δρόμους! Θεός!

τα σκουπιδια τα θυμομαστε μεσα στη πολη ,αλλα και στη αγ τριαδα,δε θα το ξεχασουμε με το γιαννακη,οσο για το νικολακη διαβαζω οτι δηλωσε μαζι με γιαννη,ντε και καλα να παρει καρεκλα ,εγω πρωτη κυριακη δεν ψηφισα,αλλα τωρα θα παω να ψηφισω τζιουμη στη κοντρα

Όλους εσάς που «ψηφίσατε Τσιαμούλο» αλλά τώρα «θα ψηφίσετε Τζιούμη», σας πιστέψαμε, μην ανησυχείτε. Καλού κακού όμως, κρατήστε και μια πισινή εκεί στο τζουμέικο παρ-εάκι, γιατί στην περίπτωση που πάρετε τη διοίκηση, δεν θα σας βγαίνουν τα κουκιά και θα πρέπει να συνεργαστείτε για να διοικήσετε. Με ποιους; Αυτούς που βρίζετε και κοροϊδεύετε από την αρχή των εκλογών έως και σήμερα; Ακόμη κι αν νικήσετε, δεν θα μπορέσετε να ασκήσετε διοίκηση στο Δήμο. Είσαστε χαμένοι από χέρι, είτε νικήσετε είτε χάσετε μεθαύριο.

Η αλήθεια είναι ότι ο κομπασμός, το τουπέ και το ύφος χιλίων καρδιναλίων που έχετε εκεί στου Τζιούμη δεν θα σας βγει σε καλό. Χαλαρώστε και χαιρετήστε κι έναν άνθρωπο, πρίγκιπες και πριγκιπέσες του Κωστάκη... δεν θα πάθετε τίποτα... Δεν μεταδίδονται οι ασθένειες με ένα καλημέρα γιατρέ... Ξεπέζεψε. Ακόμη και τώρα, την πιο κρίσιμη ώρα, προσπάθησα να σε χαιρετίσω, όπως κάνω χρόνια τώρα στο δρόμο, κι εσύ έκανες πάλι πως δεν με είδες... ΕΣΥ ο ΘΕΟΣ, από εκεί «ψηλά» που θέλεις όπως λες την Τρίπολη, για να αγναντεύεις από τον θρόνο σου τον ταπεινό λαουτζίκο

Θυμάσαι εσύ 23 χρόνων δημαρχία Κοτσιανη; Παιδί θαύμα είσαι παιδί μου τι κάνεις στην Τρίπολη; Στη ΝΑΣΑ γρήγορα

Δεν μπορώ να πιστέψω πως τρωγοσαστε για τις καρεκλες της δημαρχίας καλά σας κάνει ο Τσιπρας τέτοια νούμερα σας αξίζουν

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.