Την Παρασκευή 29 Ιουνίου η ολοκλήρωση της δίκης Τσιριγώτη - Μπούρα

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου η ολοκλήρωση της δίκης Τσιριγώτη - Μπούρα

Ιούνιος 18, 2018 - 17:31
0 σχόλια

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η τρίτη συνεδρίαση της εκδίκασης της υπόθεσης Τσιριγώτη-Μπούρα στο Ναύπλιο.

Η σημερινή ημέρα περιελάμβανε τις απολογίες των κατηγορουμένων, την πρόταση του εισαγγελέα της έδρας και τις αγορεύσεις των συνηγόρων. Θυμίζουμε ότι οι 4 κατηγορούμενοι είναι οι πρώην Δήμαρχοι Τσιριγώτης Σπύρος και Μπούρας Παναγιώτης και οι δημ., Σύμβουλοι επί δημαρχίας Τσιριγώτη Μανιάτης Χρήστος και Χρανιώτης Γεώργιος.

Ο εισαγγελέας πρότεινε την καταδίκη και των 4 κατηγορουμένων , η συνεδρίαση όμως δεν ολοκληρώθηκε , απομένει η αγόρευση του συνηγόρου του Παναγιώτη Μπούρα και μετά η έκδοση της απόφασης.

Οι δικηγόροι της πλευράς Τσιριγώτη υποστηρίζουν ότι σύμφωνα με τις καταθέσεις των μαρτύρων η οικονομική ζημιά είναι κάτω από τις 120.000 και ως εκ τούτου η υπόθεση θα πρέπει να αντιμετωπιστεί διαφορετικά, βασιζόμενη στο άρθρο 256 του ποινικού κώδικα το οποίο όμως προβλέπει πενταετή παραγραφή, οπότε θα πρέπει η απόφαση να είναι αθωοτική.

Η τελευταία συνεδρίαση ορίστηκε να γίνει την Παρασκευή 29 Ιουνίου. Σε αυτή λοιπόν την συνεδρίαση θα έχουμε όπως αναφέραμε την αγόρευση του δικηγόρου του Παναγιώτη Μπούρα και εκεί θα δούμε αν θα ισχυριστεί και αυτός το ίδιο. Μετά απομένει να δούμε αν θα γίνουν δεκτά η όχι τα όσα έχουν ζητήσει οι νομικοί και τέλος θα έχουμε την έκδοση της απόφασης.

(ΠΗΓΗ: kafeneio-megalopolis.gr)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.