Το γλέντι των Προσκόπων

Το γλέντι των Προσκόπων

Ιούνιος 28, 2016 - 11:02
0 σχόλια

Οι καιρικές συνθήκες του περασμένου Σαββάτου δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή του 2ου Προσκοπικού Μουσικού Φεστιβάλ Τρίπολης. Παρά την αισιοδοξία και την ελπίδα μας δεν καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε αυτό το μεγάλο γεγονός καθώς δεν γίνεται ποτέ να συναγωνιστούμε τη μανία της φύσης.

Παρόλα αυτά δεν το βάζουμε κάτω και το καθιερωμένο "γλέντι" των Προσκόπων της Τρίπολης για το κλείσιμο της Προσκοπικής περιόδου θα πραγματοπιηθεί κανονικά την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2016 και ώρα: 20:30 στο εξωκκλήσι Αγίου Ευθυμίου και θα είναι της ίδιας εμβέλειας με ό,τι είχαμε προγραμματίσει εξαρχής.

Παρά τις ζημιές που προκλήθηκαν, ο χώρος μας είναι ξανά έτοιμος και περιμένει να σας φιλοξενήσει σε μια μαγική βραδιά, γεμάτη όμορφα μουσικά ακούσματα...

Τα ροκ και έντεχνα ακούσματα θα αναλάβουν οι Blank Faces ενώ σε έντεχνα και λαϊκά μανοπάτια θα μας ταξιδέψει η Ματίνα Μυλωνά, με τη μοναδική-μαγική φωνή της, μαζί με την ορχήστρα της.

Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 1η Ιουλίου είναι μαζί μας και.....................

Σας περιμένουμε όλους να το γλεντήσουμε μαζί!!!

"Ο επιμένων και ο τολμών...νικά!"

Μην το χάσετε!!!

ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.