Την παραίτηση του Γ. Δέδε από ΓΓ Υποδομών ζητεί ο Π. Τατούλης

Την παραίτηση του Γ. Δέδε από ΓΓ Υποδομών ζητεί ο Π. Τατούλης

Μάρτιος 14, 2019 - 10:47
2 σχόλια

Μύδρους εξαπέλυσε χθες ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης εναντίον του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Υποδομών Γιώργου Δέδε, ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος περιφερειάρχης με τον συνδυασμό «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο», κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Τετάρτη 13 Μαρτίου στην Τρίπολη.

Αιτία, το γεγονός ότι ο υποψήφιος περιφερειάρχης δεν έχει παραιτηθεί ακόμα από τη θέση του στο υπουργείο.

Ο κ. Τατούλης, με αφορμή τη χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ΦιλόΔημος της αποκατάστασης της χωματερής στο Πλάτωμα στην Τρίπολη, με την οποία η κυβέρνηση «μπαίνει στα χωράφια» της Περιφέρειας αφού το έργο της αποκατάστασης των ΧΑΔΑ είναι δικό της και έχει υπογραφεί, καταφέρθηκε εναντίον τόσο του υπουργού κ. Χαρίτση όσο και του κ. Δέδε, τον κατηγορώντας τον ταυτόχρονα ότι ως Γενικός Γραμματέας «γυρίζει λέγοντας ότι χρηματοδοτεί τους Δήμους και τις κοινότητες»:

«Ο Γενικός Γραμματέας, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης, γυρίζει ως Γενικός Γραμματέας λέγοντας ότι χρηματοδοτεί τους Δήμους, τις κοινότητες και ό,τι βρει στον δρόμο του. Από πότε οι Γενικοί Γραμματείς έχουν το δικαίωμα της τελικής υπογραφής; Οι Γενικοί Γραμματείς είναι διορισμένοι υπάλληλοι. Τούς συνιστώ, λοιπόν, γρήγορα να τους μαζέψουν»

«Και από την άλλη πλευρά», εξακολούθησε ο κ. Τατούλης, «ένας εκ των ΓΓ υποψήφιος για άλλον θεσμό, παραιτήθηκε. Ο δικός μας ΓΓ, πότε σκέφτεται να παραιτηθεί;»

Εάν δεν παραιτηθεί γρήγορα, τότε αντιλαμβάνομαι ότι αφήνει ένα ανοιχτό πεδίο για εμάς, για να προσκομίσουμε ορισμένα στοιχεία για την παρουσία του ως Γενικού Γραμματέα.

Γαλανιάδη Εύα


2 Σχόλια

ΠΑΣΟΚ είναι ο άνθρωπος σε υπουργό ΠΑΣΟΚ. Και σε ψηφοφόρους ΠΑΣΟΚ ψαρεύει. Για ρώτα τον δικό σου φλώρο πότε παραιτούνται

Οι χαμογελαστοί άνθρωποι δημιουργούν θετική πρόθεση ψήφου. Οι πονηρόφατσες είναι αποκρουστικές.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.