Την παραίτηση του Δημάρχου Γορτυνίας ζητά ο πολιτευτης των ΑΝΕΛ για άλλη μια φορά

Την παραίτηση του Δημάρχου Γορτυνίας ζητά ο πολιτευτης των ΑΝΕΛ για άλλη μια φορά

Απρίλιος 20, 2017 - 08:26
2 σχόλια

Σήμερα θα σας παραθέσω το ηθικό πλεονέκτημα εκείνων που θέλουν να νομίζουν ότι διοικούν με τρόπο δίκαιο και σωστό τη Γορτυνία.

Ακόμα ηχούν στα αυτιά μας οι δηλώσεις του πορφυρογέννητου Δημάρχου Γορτυνίας πως θα είναι ο Δήμαρχος όλων των Γορτυνίων. Στην πράξη αποδείχθηκε πως όποιος του εναντιώθηκε αντιμετωπίστηκε με εκδικητικότητα. Ενδεικτική είναι η περίπτωση δημότη της Γορτυνίας που ενώ διορίστηκε σε κενή οργανική θέση οικονομολόγου μέσα από αδιάβλητες διαδικασίες -ΑΣΕΠ- αντί να τοποθετηθεί στην οικονομική υπηρεσία του Δήμου που εδρεύει στη Βυτίνα αυτός με απόφαση του κ. Γιαννόπουλου παρέμεινε στη Δημητσάνα. Βλέπετε ο εν λόγω επιστήμονας δεν ήταν αρεστός στο τοπικό σύστημα του οποίου τις κακές πρακτικές στηλίτευε επωνύμως.

Όταν δήλωσε στον προϊστάμενο της διοικητικής υπηρεσίας και σε δημοτικό σύμβουλο ότι θα αρνηθεί μόνιμο διορισμό του σε άλλη νευραλγική υπηρεσία του ελληνικού δημοσίου αρκεί να ασχοληθεί στο δήμο με καθήκοντα της ειδικότητάς του εισέπραξε την απάντηση πως ο Δήμαρχος τοποθετεί τους υπαλλήλους όπου αυτός κρίνει σκόπιμο. Ο Δήμος Γορτυνίας προτίμησε να στερηθεί των υπηρεσιών ενός επιστήμονα κατόχου πτυχίου και δύο μεταπτυχιακών διπλωμάτων και με σημαντική διοικητική εμπειρία σε θέσεις ευθύνης ο οποίος και έλκει την καταγωγή του από την περιοχή.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΡΑΤΙΑ ΤΟΥ -ως επιλαχούσα του πίνακα επιτυχόντων του ΑΣΕΠ- με απόφαση του κ. Γιαννόπουλου ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΣΤΗ ΒΥΤΙΝΑ. Αυτή η Δημοτική Αρχή διοικεί τη Γορτυνία.

Εκδικητική συμπεριφορά προς αυτούς που δεν είναι μαζί του ο δήμαρχος Γορτυνιας. Δείτε και θα καταλάβετε


2 Σχόλια

Κάποιος...κάπου...κάποτε...σε ποιον "μη αρεστό" υπάλληλο αναφέρεται ο κ.πολιτευτής των ΑΝΕΛ;;;

Αργύρη μου θυμίζεις τον Λεβέντη που συνέχεια ζητάει οικουμενική κυβέρνηση. Έχεις δει κανένα να παραιτείται; Ποιος θα αφήσει το μέλι ρε Αργύρη;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.