Την κατασκευή αστεροσκοπείου ζητούν στην Πλατάνα Βόρειας Κυνουρίας

Την κατασκευή αστεροσκοπείου ζητούν στην Πλατάνα Βόρειας Κυνουρίας

Νοέμβριος 25, 2015 - 11:48
0 σχόλια

Την κατασκευή αστεροσκοπείου στην Τοπική Κοινότητα Πλατάνας στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας ζητά με αίτημά του ο Προέδρος του Φιλοπροοδευτικού Συλλόγου Πλατάνας. Ένα αίτημα το οποίο συζητήθηκε στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου.

Με το αίτημα αυτό ο πρόεδρος ζητά την παραχώρηση από το Δασαρχείο Κυνουρίας του ακάλυπτου χώρου στην κορυφή του λόφου σύμφωνα με το τοπογραφικό του Μηχανικού Παν. Καραχάλιου.

Έργο αναψυχής και πολιτισμού:
Α. Διαμόρφωση του χώρου
Β. Κατασκευή περιμετρικά καθιστικού πεζουλιού πέτρινου - κυκλικού ακτίνας 12,00 μ. και διαστάσεων 0,50 μ. πλάτος και 0,50 μ. ύψος.
Γ. Κατασκευή εντός του χώρου κυκλικού πλακόστρωτου ακτίνας 4,00 μ.
Δ. Κατασκευή πλαστικού – ξύλινου – πυροπαρατηρίου διαστάσεων 1,50 * 1,50 μ.
Ε. Πλακόστρωση – καλντερίμι – του υπάρχοντος πεζοπορικού μονοπατιού, πρόσβασης στο χώρο, μήκους 300,00 μ. σε πλάτος 1,70 -1,80 μ.

Το έργο θα εκτελέσει ο ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΛΑΤΑΝΑΣ με δαπάνες του.

Ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής και Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Μαντάς Παναγιώτης πρότεινε στα μέλη να διαβιβάσουν το θέμα στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, προκειμένου να συνταχθεί μία επιστολή προς τον Πρόεδρο, όπου θα περιγράφονται αναλυτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που θα πρέπει να καταθέσει και τα οποία αφορούν σε εκτέλεση έργου από ιδιώτη. Πρόταση η οποία ψηφίστηκε ομόφωνα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.