Την επόμενη εβδομάδα ο ανασχηματισμός

Την επόμενη εβδομάδα ο ανασχηματισμός

Αύγουστος 22, 2018 - 08:14
1 σχόλια

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από την Ιθάκη έδωσε το σύνθημα για αλλαγή σελίδας. Μία από τις αλλαγές που έρχονται, αφορούν πρόσωπα εντός της κυβέρνησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο ανασχηματισμός να μην γίνει αυτή την βδομάδα. Πάντως, με τη φράση «δεν χαλάμε τις διακοπές του κόσμου», ανώτατη κυβερνητική πηγή, συνομιλώντας με δημοσιογράφους στο περιθώριο της επίσκεψης στην Ιθάκη, φάνηκε να απομακρύνει το ενδεχόμενο ανασχηματισμού από την παρούσα εβδομάδα, δείχνοντας να μεταθέτει τη συζήτηση από την επόμενη εβδομάδα και έπειτα.

Πρόθεση του Αλέξη Τσίπρα είναι να τελειώνει σύντομα με τον ανασχηματισμό έτσι ώστε απερίσπαστος να ανέβει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μην ακουμπήσει τον Πάνο αν δεν βγούνε τα οριστικα αποτελέσματα της 3Κ/2018. Μονο αυτός μπορεί μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου και χωρίς τη Γεροβασιλη που θέλει ΑΣΕΠ. Μονιμούλα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.