Tην επίσημη τοποθέτηση της ΚΕΔΗΤ αναµένει ο Τζιούμης

Tην επίσημη τοποθέτηση της ΚΕΔΗΤ αναµένει ο Τζιούμης

Μάιος 24, 2015 - 22:17
0 σχόλια

Με ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης θέλησε ο  επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Κώστας Τζιούμης να αναφερθεί σε αναλήψεις χρημάτων απο τον τραπεζικό λογαριασμό της ΚΕΔΗΤ τονίζοντας ότι θα αναμένει την επίσημη τοποθέτηση της διοίκησης της ΚΕΔΗΤ

Η ανάρτηση αναφέρει:

Προ ολίγου ενημερώθηκαμε για δημοσιεύμα στο διαδίκτυο το οποίο μιλάει για αναλήψεις χρημάτων απο τον τραπεζικό λογαριασμό της ΚΕΔΗΤ,καθώς και επιταγών. Εμείς δεν υιοθετούμε ούτε απορρίπτουμε ,άκριτα ,οποιοδήποτε δημοσιεύμα.
Επειδή ,όμως το δημοσίευμα αναφέρει ,αν είναι αληθινό,πολύ σοβαρές καταγγελίες,αναμένουμε,άμεσα, την επίσημη τοποθέτηση της διοίκησης της ΚΕΔΗΤ.Δηλαδή να παρουσιάσει όλα τα σχετικά νομιμοποιητικά έγγραφα,(κινήσεις λογαριασμού ,αποφάσεις ΔΣ,αναρτήσεις στην διαύγεια,εντάλματα κ.λ.π),που αφορούν τη διαχείριση των χρημάτων της ΚΕΔΗΤ. Επίσης στο αυριανό συμβούλιο της ΚΕΔΗΤ ο εκπρόσωπός μας θα ζητήσει πλήρη ενημέρωση.
Ακολούθως θα πράξουμε.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.