Τατούλης

Την Δευτέρα 22/7 η Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού

Την Δευτέρα 22/7 η Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού

Ιούλιος 20, 2019 - 15:23
1 σχόλια

Την Δευτέρα 22 Ιουλίου και ώρα 20:30 στα γραφεία του γηπέδου του Παναρκαδικού θα πραγματοποιηθεί η επαναληπτική Γενική Συνέλευση που λόγω μη απαρτίας αναβλήθηκε την περασμένη Τετάρτη.

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν θα είναι ο προγραμματισμός και η προετοιμασία της ομάδας εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής κατηγορίας, οι μεταγραφές που πρέπει να γίνουν καθώς και οι ανανεώσεις των υπαρχόντων ποδοσφαιριστών.

Στη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Βασίλης Κωστόπουλος αναμένεται να ενημερώσει όλα τα μέλη του Συλλόγου τόσο για την οικονομική κατάσταση όσο και για τους στόχους της φετινής αγωνιστικής χρονιάς. Παράλληλα ο Πρόεδρος του Δ.Σ. θα ενημερώσει τη Γενική Συνέλευση για τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα καθώς για τον απολογισμό της περσινής χρονιάς. Παρακαλούνται όλοι οι φίλοι, τα μέλη και οι φίλαθλοι του Παναρκαδικού Α.Ο. να προσέλθουν στην παραπάνω Γενική Συνέλευση και να βοηθήσουν με την παρουσία τους το νέο ξεκίνημα της ιστορικής ομάδας της Τρίπολης  στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής 2018 - 2019.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.