Τιμούν τη μνήμη του Κούλη Γρηγοράκου στο Παραλίμνι Κύπρου

Τιμούν τη μνήμη του Κούλη Γρηγοράκου στο Παραλίμνι Κύπρου

Ιανουάριος 16, 2017 - 08:40
0 σχόλια

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται στις 17 Ιανουαρίου από τον θάνατο του Κούλη Γρηγοράκου.

Ο Κούλης Γρηγοράκος είχε διατελέσει πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας και μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Ελλάδας και Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης με την παράταξη του Αλέξανδρου Κοτσιάνη και είχε την ευκαιρία να υπηρετήσει τους συνδημότες του από τη θέση του αντιδημάρχου.

Στο Παραλίμνι της Κύπρου θα τον τιμήσουν και η ανακοίνωση αναφέρει:

"Συμπληρώνονται φέτος 5 χρόνια από τον θάνατο του αδελφού μας από την ΤΡΙΠΟΛΗ Αρκαδίας. Μαχητής και ασυμβίβαστος για όλα στη ζωή του με καρδιά μικρού μωρού!!

Μας άφησες φίλε Κούλη χωρίς να μας ρωτήσεις, αλλά εμείς οι φίλοι σου από το Παραλίμνι Κύπρου σε αγαπάμε και δεν σε ξεχνάμε γιατί μας έδωσες την ευκαιρία να σε γνωρίσουμε από κοντά και καταλάβαμε ότι ήσουν ένας άνθρωπος διαμάντι!!! Γι' αυτό σήμερα στον Ναό του ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ θα σε μνημονεύσουμε απλά γιατί δεν πρέπει στη ζωή μας να ξεχνούμε τέτοιους ανθρώπους σαν εσένα! ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΛΗ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟ Σ´ΑΓΑΠΆΜΕΝ"

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.