Τιμητική βράβευση επιτυχόντων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ από το Μουσείο Δάρα (pics)

Τιμητική βράβευση επιτυχόντων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ από το Μουσείο Δάρα (pics)

Σεπτέμβριος 27, 2016 - 12:12
0 σχόλια

Σε γιορτινή και ιδιαίτερα χαρούμενη ατμόσφαιρα και με τη θερμή συμμετοχή του κοινού, τιμήθηκαν την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 στο Μουσείο Λαϊκού Πολιτισμού Δάρα Αρκαδίας οι Δαραίοι επιτυχόντες στις πανελλήνιες εξετάσεις του 2016, οι οποίοι εισήχθησαν στα Ανώτατα Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
Η τιμητική εκδήλωση βράβευσης διοργανώθηκε στα πλαίσια των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς προς τιμήν των: Γιώργου Τσέκου, Χαρούλας Χαραλαμποπούλου, Γιώργου Νάκη, Προκόπη Τσέκου, Γιώργου Στρέμπα, Ηλία Ρουμελιώτη, Ιωάννας Μούση, Δημήτρη Αχτσή, Αδάμ Μαχζούμπ & Κατερίνας Σαμπαζιώτη.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια σύντομη παρουσίαση από την Επιστημονικά Υπεύθυνη του Μ.Λ.Π.Δ.Α  κ. Αντωνία Κορδοπάτη των Πανεπιστημιακών & Τεχνολογικών Ιδρυμάτων, στα οποία εισήχθησαν οι επιτυχόντες.
Επιπλέον η τιμητική βράβευση πλαισιώθηκε με την εξαιρετικά διδακτική και ποιοτική εισήγηση του Εκπαιδευτικού Θετικών Επιστημών & Συμβούλου Επιχειρήσεων κ. Ανδρέα Γεωργακόπουλου με θέμα:
 ¨Ο δρόμος από την αποτυχία στην επιτυχία¨
Ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις που προσέφεραν δώρα στους νέους φοιτητές μας. Συγκεκριμένα:

Τη Σχολή Πληροφορικής της κ. Ματίνας Παράσχου-Σμυρνιώτη στην Τρίπολη για τη χορηγία προγραμμάτων πιστοποίησης ECDL
 
Την πρόεδρο του ΚΤΕΛ Αρκαδίας κ. Γεωργία Κυριακούλη & τον μέτοχο του ΚΤΕΛ Αρκαδίας κ. Ιωάννη Κέκκο για τη χορηγία εισιτηρίων οδικής διαδρομής για Αθήνα, Πάτρα & Καλαμάτα http://www.ktelarkadias.gr

Τον πρόεδρο της ομάδας μπάσκετ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ κ. Μιχάλη Σμυρνιώτη για την χορηγία εισιτηρίων διαρκείας για τους αγώνες της ομάδας.

Το κατάστημα Γερμανός Τρίπολης για την χορηγία Usb sticks

Τα ξενοδοχεία, που προσέφεραν 2ήμερα διαμονή για 2 άτομα με πρωινό:

Ilia Mare Ξενοδοχείο 3 αστέρων στα Ήλια Βόρειας Εύβοιας

Villa Fiamegou Ξενοδοχείο 3 κλειδιών στο Μπατσί Άνδρου

Ξενώνας το Πέτρινο 3 κλειδιών στην Λίμνη Πλαστήρα

 Νησιώτικο Σπίτι Ξενώνας 3 κλειδιών στον Αγ. Ιωάννη Πόρτο Τήνος

Aρχοντικό Φιαμέγκου Ξενοδοχείο 4 κλειδιών στα Τρίκαλα Κορινθίας
Τους Δαραίους επιχειρηματίες  Γιάννη Παπαναστασίου, Στέλιο Αργυρόπουλο & Δημήτρη Μπακόπουλο από το Moundain-Café στη Βυτίνα για τη προσφορά Usb sticks

Το εστιατόριο ¨Μαύρος Γάτος¨ στο Παγκράτι (Αθήνα) της Βασιλικής Κολεζώη – Μάνθου για την ευγενική χορηγία γευμάτων.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Ανδρέα Γεωργακόπουλο για τη συμμετοχή και για τα θετικά μηνύματα που μετέδωσε μέσα από την ομιλία του τονίζοντας ότι καμία αποτυχία δεν πρέπει να μας πτοεί. Η επιτυχία είναι αποτέλεσμα συνεχούς και οργανωμένης προσπάθειας, προσήλωσης και επανεστίασης των στόχων.
 Επίσης ευχαριστούμε την εθελόντρια του Μουσείου & τακτικό μέλος του Συνδέσμου Δαραίων, κ. Αγγελική Κορδοπάτη  που επιμελήθηκε την οργάνωση της εκδήλωσης, όλους τους παρευρισκομένους και ιδιαίτερα τους γονείς που τίμησαν αυτή την εκδήλωση με την παρουσία τους.
Θερμά συγχαρητήρια στους νέους φοιτητές, καλές σπουδές & καλή σταδιοδρομία.

Για το Μουσείο Λαϊκού Πολιτισμού Δάρα Αρκαδίας
Αντωνία Κορδοπάτη
Φιλόλογος
Επιστημονικά Υπεύθυνη Μ.Λ.Π.Δ.Α
Γραμματέας του Συνδέσμου Δαραίων
E-mail: museum.folkculture.dara@gmail.com
https://www.facebook.com/museum.folkculture.dara

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.