Tιμητικές εκδηλώσεις στο Λιμποβίσι για την επέτειο Άλωσης της Τριπολιτσάς (pics,vid)

Tιμητικές εκδηλώσεις στο Λιμποβίσι για την επέτειο Άλωσης της Τριπολιτσάς (pics,vid)

Σεπτέμβριος 28, 2019 - 19:26
0 σχόλια

Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για την Απελευθέρωση της Τρίπολης, το πρωί του Σαββάτου στο Λιμποβίσι, τελέστηκε Αρχιερατική δοξολογία και ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από τη Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης.

Ομιλία από τον κ. Αθανάσιο Χρήστου, Αναπληρωτή καθηγητή νεότερης και σύγχρονης ιστορίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με θέμα: «Το έπος της Άλωσης της Τριπολιτσάς και ο εμπνευστής του Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».
Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με χορούς από χορευτικά συγκροτήματα της Τρίπολης.

Στις εκδηλώσεις το παρών έδωσαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας κ. Γιώργος Παπαηλιού,ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι, τοπικοί σύμβουλοι χωριών του Φαλάνθου και εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας καθώς αρκετός ήταν και ο κόσμος που παρακολούθησε τις σημερινές εκδηλώσεις.

Δελτίο Τύπου

Video: 

Tιμητικές εκδηλώσεις στο Λιμποβίσι


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.