Τιμήθηκε στην Πάτρα η Θεατρική Ομάδα Τρίπολης (vid)

Τιμήθηκε στην Πάτρα η Θεατρική Ομάδα Τρίπολης (vid)

Φεβρουάριος 14, 2016 - 10:15
0 σχόλια

  H Θεατρική ομάδα με την παράστασή της άνοιξε ουσιαστικά τις φετινές εκδηλώσεις για το Πατρινό Καρναβάλι

Βραβείο για τα 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας και δράσης στα πολιτιστικά πράγματα της Τρίπολης, της Αρκαδίας αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας, απένειμε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων Βασίλης Θωμόπουλος στη Θεατρική Ομάδα Τρίπολης, την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου.

Η βράβευση έγινε μετά την παράσταση «Ηλίθιοι» του Νηλ Σάιμον, που δόθηκε από τα μέλη της ΘΟΤ, στο θέατρο «ΠΑΝΘΕΟΝ», στο πλαίσιο του 8ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Θεατρικής Ερασιτεχνικής Σάτιρας με την επωνυμία «Μώμος ο Πατρεύς».

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πατρινό Καρναβάλι 2016» παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο Πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού Πάτρας και πολλά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την διοργανωτική ευθύνη του διήμερου Φεστιβάλ «Μώμος ο Πατρεύς» έχει το Ερασιτεχνικό Σχήμα Πάτρας «Ρεφενέ» ενώ συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Πατρέων και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας».

Το θεατρικό, σατιρικό φεστιβάλ του «Μώμου» χαρίζει πάντα άφθονο γέλιο στους θεατές, τελεί και υπό την αιγίδα της Εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων και Μουσικοσυνθετών (Ε.Ε.Θ.Σ.Μ.).

Το φεστιβάλ ολοκληρώνεται σήμερα, Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, ενώ σε αυτό θα διαγωνιστούν 10 ερασιτεχνικά θεατρικά σχήματα για να απονεμηθεί το βραβείο κοινού στο καλύτερο θεατρικό.

(Ευχαριστούμε τον φίλο αναγνώστη για την παραχώρηση των φωτογραφιών και του βίντεο).

Πηγή :drt915.gr

 

Video: 

Βράβευση Θεατρικής Ομάδας Τρίπολης στην Πάτρα


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.