Τιμήθηκε ο μεγάλος ευεργέτης του Τυρού Ευστάθιος Συκιώτης (photos + video)

Τιμήθηκε ο μεγάλος ευεργέτης του Τυρού Ευστάθιος Συκιώτης (photos + video)

Αύγουστος 04, 2015 - 07:23
0 σχόλια

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας και η Δημοτική Ενότητα Τυρού πραγματοποίησε την Κυριακή 2 Αυγούστου εκδήλωση προς τιμήν του μεγάλου ευεργέτη του Τυρού κ. Ευσταθίου Συκιώτη, στο παρατηρητήριο του δρόμου Τυρού - Παλιόχωρας στη θέση "Σπαθί", όπου έγιναν τα αποκαλυπτήρια μαρμάρινης πλάκας. 

Αμέσως μετά ακολούθησε δεξίωση στο Πνευματικό Κέντρο Τυρού όπου ο κ. Συκιώτης ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης της Δημοτικής Ενότητας Τυρού.

Όπως έγινε γνωστό στην εκδήλωση, σύντομα ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης, θα τιμήσει και αυτός με τη σειρά του τον κ. Συκιώτη και την οικογένειά του, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Τρίπολη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι με δωρεά του κ. Ευσταθίου Γ. Συκιώτη (περίπου 700.000€), τσιμεντοστρώθηκε τμήμα του δρόμου Τυρού - Παλαιόχωρας συνολικού μήκους 12 χλμ., καθώς και  ο δημοτικός αγροτικός δρόμος που συνδέει τον Τυρό με την περιοχή Πρέγασου (Κάτω γειτονιά Τυρού - Μαντρανιές - Φούρνος - Πρέγασος - Αγ. Ανάργυρος).

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση από το leonidion.gr
 

Ειδήσεις: 
Video: 

Η Δ.Ε. Τυρού τίμησε τον ευεργέτη της κ. Ευστάθιο Συκιώτη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.