Τίμησαν την μνήμη των Τριών Ιεραρχών στη Γορτυνία (pics)

Τίμησαν την μνήμη των Τριών Ιεραρχών στη Γορτυνία (pics)

Ιανουάριος 31, 2020 - 10:04
1 σχόλια

Την μνήμη των Τριών Ιεραρχών, προστατών της Παιδείας, τίμησε στην Βυτίνα του δήμου Γορτυνίας η εκπαιδευτική κοινότητα, παρουσία του δημάρχου Ευστάθιου Κούλη.

Η ημέρα ξεκίνησε με εκκλησιασμό των σχολείων, αρτοκλασίακαιτηνεκφώνησητουπανηγυρικούτηςημέραςαπότηνκαθηγήτριαθεολογίαςκ. Μιχαλακάκου Γεωργία. 

Ακολούθησαν οι κοπές πίτας στο γυμνάσιο και λύκειο Βυτίνας ,καθώςεπίσηςκαιστο δημοτικόκαινηπιαγωγείο, με την φροντίδα των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων , παρουσία μαθητών και εκπαιδευτικών.

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης ευχήθηκε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά και τους διαβεβαίωσε πως η δημοτικής αρχή και οι υπηρεσίες τουδήμου θαβρίσκονται δίπλα τους να επιλύουν προβλήματα αλλάκαι να αναβαθμίσουντις παρεχόμενες υπηρεσίες σευποδομές.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Όπου υπάρχει δωρεάν φαγοπότι αυτός ο δήμαρχος είναι πρώτος. Απορώ πραγματικά αν προλαβαίνει να ασχοληθεί και με τίποτα άλλο, όπως ας πούμε η διοίκηση του δήμου του.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.