Tigers: Οι εκδρομές δε σταματούν ποτέ...

Tigers: Οι εκδρομές δε σταματούν ποτέ...

Δεκέμβριος 07, 2017 - 16:17
8 σχόλια

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι για τον αγώνα της Κυριακής 10/12 και ώρα 15.00 με τον Απόλλων Σμύρνης θα υπάρξει θύρα φιλοξενουμένων για να παρακολουθήσουμε από κοντά τον ΑΣΤΕΡΑ.

Αναλυτικά, η θύρα 6 θα είναι ανοιχτή και η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 12 €. Οι οπαδοί μας μπορούν να βγάλουν το εισιτήριο τους και την ημέρα του αγώνα από εκδοτήριο έξω από το γήπεδο.

Για αποκλειστικές πληροφορίες και εισιτήρια ο Σύνδεσμος παραμένει ανοιχτός Τετάρτη και Πέμπτη 18.00-21.00.

TIGERS CLUB

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

ξεχασε να μας πει στην ανακοινωση οτι τα κομιστρα για την αθηνα ειναι πληρωμενα,το ταξι εχει πληρωθει απο το συνδεσμο,ετσι κι αλλιως βολευωντε ,πανω απο 5 δεν θα ειναι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλύτερα λίγοι και καλοί - αγνοί παρά πολλοί και πίθηκοι όπως εσύ κολλημένε. Τράβα γράψε για τον γαύρο σχόλια με τα κόκκινα γυαλιά που φοράς στα άρθρα της ομάδας σου, και άσε εμάς να γράφουμε στα δικά μας. Μην μπαίνεις σε ξένους αχυρώνες.. Δεν ανήκεις εδώ.

ετσι μπραβο 11.40 ,τωρα μαλιστα,παραδεχεσαι οτι εισαστε 4-5 νοματεοι ,τοσο δυσκολο ειναι πια να το πειτε -παραδεχτειτε?εισαι ντομπρος τωρα και λες αληθειες,δωσε μου μια διευθυνση να σου στειλω κοκο (γλυκο)

@Anonymous 12.40 Άσε μας, κουκλίτσα μου...Σε φτύνουν όλοι οι σχολιαστές εδώ μέσα και απ' ό,τι φαίνεται το γουστάρεις και μάλιστα πολύ. Είσαι μαζόχας έτσι; Δεν πειράζει, κανείς δεν είναι τέλειος, πολύ περισσότερο κάποιοι πυροβολημένοι σαν και του λόγου σου. ΟΚ. Πάρτο απόφαση ότι δεν υπάρχει σωτηρία. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά στην περίπτωσή σου κι όπως φαίνεται εσύ σηκώνεις τα πόδια ψηλά, γιατί σου αρέσει το πισωκίνητο. Έτσι δεν είναι ατιμούλικο; Δεν είναι ντροπή. Γούστα είναι αυτά. Άντε μπούκωσε τώρα το κοκό σου που σ' αρέσει και άσε τους άλλους στη φτώχια τους. Εντάξει "κουκλίτσα" μου;

18.02 xaxaxaxaxa πλακα εχεις,σε ποιον αρεσει το πισω κοκο φαινεται ,σας εχουμε κανει πολλες φορες γλεντια και μαλιστα μεγαλα ,οποτε κουκλιτσα μου (ΕΣΥ) μη μου φοβασαι ,θα ξαναρθεις και θα ειναι πιο γλυκο αυτη τη φορα,αρε τι γραφει πισω απο το πληκτρολογιο ο ανθρωπος, στο τετ α τετ κοτουλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ενταξει μοδιστρα μου?

Αν εισουν μάγκας και ζόρικος σε τετ ά τετ δεν θα ασχολιόσουν καθόλου με το πληκτρολόγιο !!!Παπατζη κοψε την γαυρικη προπαγάνδα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.