Tigers: Κλείσε και εσύ θέση στο πέταλο!

Tigers: Κλείσε και εσύ θέση στο πέταλο!

Αύγουστος 13, 2017 - 14:33
13 σχόλια

Οι Tigers έφτιαξαν promo video για να προωθήσουν τα διαρκείας τους και στέλνουν το παρακάτω μήνυμα στους φιλάθλους του Αστέρα 

Η μόνη λέξη που περνάει συνεχώς απ' το μυαλό μας για τη φετινή χρονιά είναι ΑΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΗΡΙΞΗ! Γιατί δυνατή ΕΔΡΑ, δυνατός ΑΣΤΕΡΑΣ...! Ενισχύστε την ομάδα, αγοράστε διαρκείας και θα ζήσουμε ΜΕΓΑΛΕΣ στιγμές στο δικό μας " ΓΟΥΜΠΛΕΪ " όπως άλλοτε.

ΚΛΕΙΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!

υ.γ. Το απόγευμα παίζουμε με την ομάδα που την κράτησε το σύστημα με το έτσι θέλω στην κατηγορία. Όλοι εκεί.

Ειδήσεις: 

13 Σχόλια

κανονικα πρεπει να λεμε ,κλεισε το πεταλο σε μια θεση,χωρανε ΟΛΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παναρκαδικοι, αγαπημενο παραρτημα μας, τι να πειτε για κοσμο ρε καημενοι; ζηλεψτε μας, δεν θα φτασετε ποτε τον αστερα και να το θυμαστε αυτο... θα ειστε για παντα στην σκια μας... οπως καθε χρονο τα τελευταια 15 χρονια... θα ειστε για παντα απο κατω ματς, θα παρακαλατε για δανεικους... αν δεν υπαρχει αστερας, δεν υπαρχετε ουτε εσεις... μονο αστερας, φετος στηριζουμε την ομαδα της πολης μας και αφηνουμε τους μιζερους να κλαινε και να κραζουν πισω απο οθονες...

Ανωνυμε 17/19 στο χω γραψει και παλι.Δεν ειμαι παναρκαδικος ειμαι Ολυμπιακαρα.Αυτη τη ομαδα που σας πηρε το κυπελλο πριν αποτρια χρονια και φετος με τους πιτσιρικαδες

Πήγαινε να γιορτασεις την Νικη σας με τα λιοντάρια της ριεκα αυτής της νέας Ρεάλ κατάλαβες ετσι !Και άδειασε μας την γωνία ,τα άδεια καθίσματα στο καραισκακη έβγαζαν μάτια απόψε οποτε Αντε κάνε καμια τούμπα !

21:14, δεν ντρεπεσαι να το λες; με ντου στα αποδυτηρια των διαιτητων το πηρες ... και το ξερεις... βρωμια!!!!

Το 95% των παλιών φιλάθλων του Παναρκαδικού υποστηρίζουν τον Αστέρα και έρχονται και στο γήπεδο. Δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαι με το 5% που παραμένουν κολλημένοι μόνο με τον Παναρκαδικό. Ο Αστέρας χάνει κόσμο από τους κολλημένους με τις ομάδες του ΠΟΚ. Εκείνους που υποστηρίζουν Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και δεν έρχονται στον Αστέρα. Το 5% των Παναρκαδικών δεν είναι πρόβλημα.

14.07 εσυ δε ντρεπεσαι για αυτα που ακουγες στη συνομιλια του προεδρου σου για να μεινεις στη κατηγορια ,αλλα και σε αλλες συνομιλιες? η θελεις να μην βλεπεις τα δικα σου

Αγαπητε Παυλακη και λιγοστοι φιλαθλοι του Αστερα ο Ολυμπιακος δεν ασχολειται με ομαδουλες οπως ο Ραχουλας.Οσο αξιζει μισος παιχτης του Θρυλου αξιζει πεντε φορες ολος ο Αστερας.Θα παραμεινετε στις τελευταιες βαθμολογικες θεσεις.Μηπως πεσετε κιολας.Αντε γεια.χα χα χα χα.

14.41 , εισαι κομματι χαζος... θυμαμαι τις κασετες και το τι ακριβως ειχαν πει...Το επιχειρημα οτι εστησε δηθεν το ματς ηταν του στυλ: - Ο Αστερας εδωσε 500000 για το ματς -Πολλα μου ακουγονται, δε νομιζω τοσα πολλα -Ε αν δεν ηταν 500000 οκ, ηταν σιγουρα 300000... Καφενειακη συζητηση που φυσικα δεν αποδειχθηκε ποτε κατι ... Σας ποναει που βρισκομαστε εκτος συστηματος! Για αυτο και η διαιτησια οταν παιζουμε με γαυρο ειναι 100-0, για αυτο και σε αντιθεση με αλλες ομαδες τυπου πανιωνιου ατρομητου, οταν θα δυσκολευτουμε , πολυ πιθανο να χασουμε/φερουμε ισοπαλια... ΟΛΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΣΤΕΡΑ!

Ο Αστέρας έχει αναγάγει το ψέμα σε επιστήμη.Πήραν Ρισβάνη πήραν Μεσι θα πάρουν θα πάρουν θα θα θα θα θα θα θα θα θα θα θα θα θα θα θα .Χα χα χα χα χα χα χα .Η δική μας απάντηση.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.