Τι ζήτηση έχει το iPhone 8 της Apple στην Τρίπολη (pics,vid)

Τι ζήτηση έχει το iPhone 8 της Apple στην Τρίπολη (pics,vid)

Οκτώβριος 04, 2017 - 12:46
7 σχόλια

Μετά από δέκα χρόνια από την παρουσίαση του πρώτου iPhone που έφερε επανάσταση στον κόσμο της κινητής τηλεφωνίας, τα iPhone 8 / 8 Plus έχουν λίγες μέρες στην αγορά και για πρώτη φορά μετά από χρόνια η ζήτηση δεν είναι και τόσο υψηλή.

Το ArcadiaPortal.gr επισκέφθηκε το κατάστημα Γερμανός στην Τρίπολη και συνομίλησε με τον Νεκτάριο Κολοκούση Τεχνικό και Πωλητή του καταστήματος για την παρουσία του νέου κινητού τηλεφώνου στην αγορά της Τρίπολης.

Όπως μας ανέφερε ο κ. Κολοκούσης από την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου που κυκλοφόρησε στην αγορά της Τρίπολης το νέο μοντέλο υπήρξε αρκετό ενδιαφέρον και υπήρξαν και αγορές από προπαραγγελίες αλλά και πωλήσεις που έγιναν εκείνη την ημέρα.

Η έλευση των δύο νέων iPhones είναι υπό την σκιά του επερχόμενου iPhone X, το οποίο αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ, μαζί με εκείνο της τιμής πώλησης.

Η μεγαλύτερη αναμονή και ενδιαφέρον από τους πελάτες είναι για το iPhone Χ που θα κυκλοφορήσει στις αρχές Νοεμβρίου

Μερικά από τα πλεονεκτήματα του νέου μοντέλου είναι ότι διαθέτουν γυάλινη οπίσθια επιφάνεια η οποία δένει αρμονικά με την οθόνη μέσω του περιμετρικού αλουμινένιου πλαισίου. Επίσης έχει κάμερες (12Mpx) που έχουν αναβαθμιστεί με νέους, μεγαλύτερους αισθητήρες που δέχονται 83% περισσότερο φως με ταχύτητα διαφράγματος f/1.8, f/2.8 και διαθέτουν νέα, βελτιωμένα φίλτρα θορύβου.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Τι ζήτηση έχει το iPhone 8 της Apple στην Τρίπολη


7 Σχόλια

Μπορεί να μην έχουν να φάνε οι Τριπολιτσιώτες αλλά iphone θα πάρουν... η μόστρα πάνω από όλα!

Μαπάτε καλά ;;;; Γιατί δε πήρατε συνέντευξη απο το Νεκτάριο ;;;;

βαλτε και μια καρτα στο 8 παρακαλω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα εδω δεν εχουν να φανε πανε για κινητα εκατονταδων ευρω

@Μόνο μόστρα ρε 13:05 Δεν κατάλαβα ρε μεγάλε, συνέταιρο στην τσέπη του σε έχει βάλει ο καθένας; Αν σου ζητήσουν λεφτά να το αγοράσουν, να μην τους δώσεις...Αυτή η κακομοιριά και η κακία μερικών, χτυπάει κόκκινο...Κοίτα την καμπούρα σου και άσε τί κάνει ο άλλος! Ο άλλος μπορεί να θέλει να διαθέσει όλο το μισθό του για να το αγοράσει, λογαριασμό θα σου δώσει; Ρε τί'σαστε εσείς...Να αλλάξεις γρήγορα το όνομά σου σε "Μόνο μ@λ@κας"

αυτό δεν το καταλαβα ποτε... πχ μεισθο των 500 ευρώ και δουλειά 6 μερες την βδομαδα είναι παντα με τσαντα και κινητο πανάκριβα οι γυναικες ή αντιστοιχα αμαξαρα κινηταρα οι αντρες... μηπως δεν κανω εγω κάτι καλά;

@Anonymous 23:28 Όντως, κάτι δεν κάνεις καλά...Ασχολείσαι πολύ με το τί κάνουν οι άλλοι και δεν κοιτάς την καμπούρα σου, όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα...Ο καθένας μπορεί να διαθέσει τα (όποια) λεφτά του, όπως και όπου γουστάρει και δεν θα δώσει λογαριασμό ούτε σε σένα ούτε, σε κανέναν άλλο...Κομπλεξικοί όλοι σας...