Τι ζήτησε ο Γιαννακούρας από τον νέο Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου

Τι ζήτησε ο Γιαννακούρας από τον νέο Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου

Νοέμβριος 07, 2018 - 20:30
2 σχόλια

Την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, στα γραφεία της ΠΕ Αρκαδίας, στην Τρίπολη, δέχθηκε ο αντιπεριφερειάχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας το νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου, Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Στεφανόπουλο, που συνοδευόταν από τον Υπαστυνόμο Α' Τασιακόπουλο Γεώργιο.

Ο κ. Γιαννακούρας του ευχήθηκε "Καλή επιτυχία" στα νέα του καθήκοντα και "Εις ανώτερα", τον ενημέρωσε για τις συνεχείς ληστείες και κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων που σημειώνονται το τελευταίο διάστημα σε όλη την Αρκαδία, αλλά και στα χωριά της ΔΕ Βαλτετσίου, από τα οποία κατάγεται, και του ζήτησε να συμβάλλει αποτελεσματικά στην πάταξη της μικροεγκληματικότητας καθώς και στην εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Είναι χαρακτηριστικό πως οι κάτοικοι με τα τελευταία κρούσματα που έχουν σημειωθεί φοβούνται και είναι διάχυτο το αίσθημα της ανασφάλειας, κάτι που πρέπει να αλλάξει.

Θεωρώ πως η συνεργασία θα είναι αγαστή όπως άλλωστε συμβαίνει μέχρι τώρα.

Για καλωσόρισμα στον τόπο μας χάρισα στον νέο Διευθυντή το βιβλίο "Η Αρκαδία των Μύθων"."


2 Σχόλια

Κλείστε μερικά αστυνομικά τμήματα και φέρτε μερικούς ακόμα "δηλώνω πρόσφυγας" και θα πάμε πολύ καλά.................

Μην τρέξεις από τους πρώτους αν σου ζητήσουν το σπίτι για ενοικίαση σε "πρόσφυγα", όπως κάνανε κι άλλοι ρατσιστές φίλοι σου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.