Τι ζήτησε η Αδελφότητα Δημητσανιτών από τον δήμαρχο Γορτυνίας

Τι ζήτησε η Αδελφότητα Δημητσανιτών από τον δήμαρχο Γορτυνίας

Ιανουάριος 24, 2020 - 08:57
2 σχόλια

Στις 20/01/2020 έπειτα από πρόσκληση του προέδρου κ. Αθαν. Μαγουλιανίτη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Αδελφότητας Δημητσανιτών στην Αθήνα συνάντηση του Δ.Σ. με τον Δήμαρχο Γορτυνίας κ. Ευστ. Κούλη, τον Αντιδήμαρχο κ. Δημ. Καζά και την πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Δημητσάνας κ. Αγγ. Μπίρη. Στην αρχή της συνεδρίασης ο πρόεδρος καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και τους ευχαρίστησε για την ανταπόκριση τους να προσέλθουν, προκειμένου να συζητηθούν οι προτάσεις της Αδελφότητας που αφορούν την Δημητσάνα.

Κατά την συνάντηση έγινε εποικοδομητικός διάλογος και ανταλλαγή απόψεων στα θέματα που τέθηκαν προς συζήτηση με πνεύμα συνεργασίας τα οποία ενδεικτικά έχουν μεταξύ άλλων ως ακολούθως:

- Κυκλοφοριακό πρόβλημα της Δημητσάνας και μέτρα αντιμετώπισης.
- Απομάκρυνση από το π. Γυμνάσιο Δημητσάνας του εξοπλισμού μεταφόρτωσης των απορριμμάτων του Δήμου σε χώρο εκτός της Δημητσάνας.
- Φωτισμός Κάστρου και Αγ. Παρασκευής.
- Αποκατάσταση ζημιών στο θέατρο Δημητσάνας και ασφαλής επαναλειτουργία του.
- Αδελφοποίηση Οδησσού και Ύδρας με Δημητσάνα.
- Εορτασμός και εκδηλώσεις του Δήμου για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.
- Επισκευή του ρολογιού της Δημητσάνας.
- Επιτάχυνση των διαδικασιών για την επαναλειτουργία του ξενοδοχείου Δημητσάνας, το οποίο είναι έργο της Αδελφότητας Δημητσανιτών.
- Τοποθέτηση της Ελληνικής σημαίας στην είσοδο της Δημητσάνας και στο Κάστρο από την Αδελφότητα Δημητσανιτών.

Τέλος ενημερώνουμε τους αγαπητούς συμπατριώτες μας και φίλους, ότι όλα τα ανωτέρω θέματα μαζί και με άλλα που συζητήθηκαν η Αδελφότητα Δημητσανιτών θα τα παρακολουθεί για την υλοποίηση τους στα πλαίσια της συνεργασίας της με τον Δήμο Γορτυνίας και τους τοπικούς φορείς.

Αδελφότητα   Δημητσανιτών   ” Ο Γρηγόριος ο Ε'”

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ;;;; Η ΛΕΞΗ ΣΕ ΠΑΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΜΑΣΟΝΙΑ ;;;; ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ;;;;ΣΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΔΕΛΦΩΝ;; ΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.