«Τη Βάψαμε...» στο ΔΑΚ Τρίπολης

«Τη Βάψαμε...» στο ΔΑΚ Τρίπολης

Μάιος 14, 2018 - 11:13
0 σχόλια

Στην έγκριση καλλιτεχνικής δράσης «τη βάψαμε ….» προχώρησε το ΔΣ του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Δήμου Τρίπολης.

Ο Πρόεδρος Θεόδωρος Καραλής εισηγήθηκε ως εξής το θέμα:

Θέτουμε υπόψη σας την απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης με την οποία στα πλαίσια του ευπρε-ισμού και αναβάθμισης της καθημερινότητας της πόλης μας προτείνουν την καλλιτεχνική δράση για τη βελτίωση της όψης των Δημοτικών Κτιρίων της πόλης μας. Σε αυτά περιλαμβάνεται και ο εξωτερικός τοίχος του ΔΑΚ της όψης που είναι επί της Καλαβρύτων και κάλεσε τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας να ενημερώσει τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την πρόταση της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης.

Ο κ. Θεοδωρακόπουλος είπε ότι η δράση αυτή απευθύνεται στους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων της Τρίπολης υπό την σύμφωνη γνώμη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Υποστηρίζεται από το Δήμο Τρίπολης και θα είναι υπό την καθοδήγηση ειδικού καλλιτέχνη στην τεχνοτροπία του graffiti θα διδαχτούν την τεχνική του και μαζί θα απεικονίσουν την γραφική παράσταση που θα λάβουν σε μακέτα πάνω στον εξωτερικό τοίχο του ΔΑΚ Τρίπολης δίνοντας τη δυνατότητα αυτή στους νέους να εκφραστούν και η μία εκ των εισόδων στην πόλη της Τρίπολης, θα αναδειχτεί με ένα καλλιτεχνικό έργο το οποίο θα συντηρούν τα ίδια τα παιδιά.

Ακολούθησε διαλογική συζήτηση κατά την οποία η κ. Ζαμπαθά είπε: Παρόμοια δράση είχε γίνει πίσω από το Κλειστό και το Μπάσκετ το θέμα είναι πως θα διαφυλαχτεί. Εγώ προτείνω τουλάχιστον να χρησιμο-ποιηθούν χρώματα πάνω στα οποία δεν κολλάνε επάνω τους μπογιές.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αφού άκουσε την εισήγηση του Προέδρου του και μετά από διαλογική συζήτηση αποφάσισε ομόφωνα και :

Εγκρίνει την υλοποίηση της καλλιτεχνικής δράσης «τη βάψαμε ……» για την βελτίωση της ε-ξωτερικής όψης του ΔΑΚ του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης επι της Καλαβρύτων.

Η δράση αυτή απευθύνεται στους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων της Τρίπολης υπό την σύμφωνη γνώμη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Υποστηρίζεται από το Δήμο Τρίπολης και θα είναι υπό την καθοδήγηση ειδικού καλλιτέχνη στην τεχνοτροπία του graffiti θα διδαχτούν την τεχνική του και μαζί θα απεικονίσουν την γραφική παράσταση που θα λάβουν σε μακέτα πάνω στον εξωτερικό τοίχο του ΔΑΚ Τρίπολης δίνοντας τη δυνατότητα αυτή στους νέους να εκφραστούν και η μία εκ των εισόδων στην πόλη της Τρίπολης, θα αναδειχτεί με ένα καλλιτεχνικό έργο το οποίο θα συντηρούν τα ίδια τα παιδιά.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.