Τη θέση του στην ιστορική βιβλιοθήκη της Ανδρίτσαινας βρήκε ο.. «40άρης»!

Τη θέση του στην ιστορική βιβλιοθήκη της Ανδρίτσαινας βρήκε ο.. «40άρης»!

Σεπτέμβριος 25, 2016 - 19:32
0 σχόλια

Στη Δημόσια Ιστορική Βιβλιοθήκη Ανδρίτσαινας ανήκει εδώ και λίγες μέρες ο.. «40άρης», το νέο βιβλίο του δημοσιογράφου και συγγραφέα Σταύρου Κουκάκη σχετικά με την ιστορία της ομάδας του Αρκαδικού στο Μπάσκετ λίγες μόλις μέρες μετά την εντυπωσιακή παρουσίαση του στην Τρίπολη παρουσία δεκάδων επισήμων και πλήθος κόσμου. Η Δημόσια Ιστορική Βιβλιοθήκη Ανδρίτσαινας ή αλλιώς «Νικολοπούλειος», όπως επικράτησε να ονομάζεται, από το όνομα του πρώτου δωρητή της είναι μία από τις σημαντικότερες, ιστορικότερες και πλουσιότερες βιβλιοθήκες των Βαλκανίων. Διαμάντια της Παγκόσμιας Εκδοτικής και της Τυπογραφίας, ανυπολόγιστης αντικειμενικής, ιστορικής και πνευματικής αξίας, κοσμούν τις προθήκες της βιβλιοθήκης. Η παρουσία ενός τέτοιου κοσμήματος, σε έναν ορεινό και σχετικά απομονωμένο τόπο, χαρίζει αίγλη και ιδιαίτερη υπερηφάνεια στην Ανδρίτσαινα και την καθιστά, δικαίως, πνευματική πολίχνη της περιοχής.

Η ιστορία του 40άρη κοσμεί εδώ και λίγες μέρες, την Βιβλιοθήκη Ανδρίτσαινας, αφού ο Στάυρος Κουκάκης με μεγάλη του χαρά, προσέφερε το νέο του βιβλίο με δική του αφιέρωση, σε μια από τις σημαντικότερες, ιστορικότερες και πλουσιότερες βιβλιοθήκες των Βαλκανίων. Απότην πελυρά της η διευθύντρια της Βιβλιοθήκης κα.Αντωνία Βλαχούση ευχαριστεί θερμά τον Σταύρο Κουκάκη για την σημαντική αυτή δωρεά ενός τόσο σπουδαίου βιβλίου -  αφιερώματος στο Αρκαδικό Μπάσκετ.

(ΠΗΓΗ: ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24, Θάνος Χουλιάρας)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.