Τι θα συζητηθεί στην ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για τη Μεγαλόπολη

Τι θα συζητηθεί στην ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για τη Μεγαλόπολη

Οκτώβριος 18, 2019 - 08:00
0 σχόλια

Στην ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου με θέμα «Οχι στο κλείσιμο των μονάδων της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη» δεν θα συζητηθεί η μελέτη του Δικτύου “Βιώσιμη Πόλη” -που παραδόθηκε πρόσφατα στον περιφερειάρχη Π. Νίκα- ή οποιαδήποτε άλλη μελέτη.

Αντικείμενο συζήτησης, όπως διευκρινίζει σε δήλωσή του ο Π. Νίκας, θα είναι το πρόβλημα που δημιουργείται στη Μεγαλόπολη από το κλείσιμο των μονάδων της ΔΕΗ. Στο πλαίσιο αυτό θα κατατεθούν διάφορες απόψεις, οι οποίες και θα ακουστούν όλες προκειμένου να υπάρξει προσπάθεια καταρτισμού μιας στρατηγικής, πάντα σε συνεργασία με τον Δήμο Μεγαλόπολης, τόνισε ο περιφερειάρχης.

Την ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ζήτησαν με κοινή τους πρόταση οι επικεφαλής 6 παρατάξεων του σώματος και συγκεκριμένα οι Θανάσης Πετράκος («Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου»), Παναγιώτης Κάτσαρης («Ανταρσία στον Μωριά»), Νίκος Γόντικας («Λαϊκή Συσπείρωση»), Γιώργος Δέδες («Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο»), Γιάννης Μπουντρούκας («Πελοποννησιακή Συμμαχία») και Δήμητρα Λυμπεροπούλου («Πράσινη Πελοπόννησος»).


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.