Τι θα συνέβαινε αν το «Game Of Thrones» γυριζόταν στα ελληνικά νησιά;

Τι θα συνέβαινε αν το «Game Of Thrones» γυριζόταν στα ελληνικά νησιά;

Μάιος 23, 2017 - 20:21
0 σχόλια

Έναν εξαιρετικά προτότυπο και πιασάρικο τρόπο σκαρφίστηκαν δύο νέοι freelancers του χώρου των digital & social media για να διαφημίσουν το ελληνικό καλοκαίρι στα νησιά. O Δημήτρης Κανέλλης και η Ελίνα Μακροδημήτρη με αφορμή το «Game Of Thrones» δημιούργησαν ένα concept που «παντρεύει» το σενάριο της δημοφιλούς σειράς με τις ομορφιές των ελληνικών νησιών. Μέσω μιας απλής σελίδας στο Facebook, την Game Of Islands, τα ελληνικά νησιά γίνονται γνωστά σε όλον τον κόσμο!

Όπως αναφέρει το allwrite.gr, η καμπάνια περιλαμβάνει –σε αρχικό στάδιο– την παρομοίωση ενός νησιού ή ενός συμπλέγματος νησιών με έναν από τους Οίκους του «Game Of Thrones». Έτσι προκύπτει τo «Crete’s Landing», το «Ηouse of Heptanese», το «House of Sporades», το «House of Dodecanese», το «House of Cuclades» και το «Ηοuse of North Aegean». Κάθε «οίκος» έχει το δικό του ξεχωριστό οικόσημο και τη δική του ιστορία, η οποία ξεδιπλώνεται μέσα από μία σειρά πανέμορφων εικαστικών.

Ίσως να είναι η καλύτερη καμπάνια προώθησης των ελληνικών νησιών για το 2017.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.