Τη συγγνώμη του «Καίσαρα» Νίκα ζήτησε ο Πέτρος Τατούλης (vid)

Τη συγγνώμη του «Καίσαρα» Νίκα ζήτησε ο Πέτρος Τατούλης (vid)

Ιούλιος 01, 2019 - 13:42
9 σχόλια

Ιδιαιτέρως οξύς απέναντι στον νεοεκλεγέντα περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα ήταν ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη τη Δευτέρα 1η Ιουλίου.

Κατ' αρχάς, ο κ. Τατούλης αναφέρθηκε στις δηλώσεις Νίκα ότι θα απεντάξει έργα από το ΕΣΠΑ, επισημαίνοντας ότι «δεν μπορεί να έρθει κάποιος άλλος και να απεντάξει έργα». Και υπογράμμισε, κάνοντας λόγο για συμφωνίες του κ. Νίκα με άλλες παρατάξεις: «Αυτό έχει σημασία γιατί δείχνει τη μεγάλη αμηχανία στην οποία έχει περιέλθει, διότι δεν βγαίνουν οι συμφωνίες πριν από τις εκλογές, ότι θα κάνει αντιπεριφερειάρχες από άλλες παρατάξεις. Είναι ντροπή να ακούγονται τέτοιες απόψεις».

Στη συνέχεια, ο κ. Τατούλης προχώρησε απαντώντας στον κ. Νίκα για τις δηλώσεις του ότι δεν θα συνεργαστεί με τη «Νέα Πελοπόννησο» στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο: «Η άποψη ότι δεν θα συνεργαστεί με την παράταξη της ''Νέας Πελοποννήσου'' δείχνει την απόλυτη αμηχανία, την απώλεια κάθε σεβασμού. Θέλει να γίνει Καίσαρας, χωρίς να είναι Καίσαρας. Ένας ελεήμονας ο οποίος ζητάει από τους πολίτες και από τους υπαλλήλους να τον λατρέψουν.  Είμαστε υποχρεωμένοι να υπερασπιζόμαστε τις δημοκρατικές κατακτήσεις στη χώρα μας».

Ο κ. Νίκας έχει περιέλθει σε αμηχανία γιατί οι συμφωνίες που είχε κάνει προεκλογικά με τους επικεφαλής των άλλων παρατάξεων  δεν βγαίνουν

Μάλιστα, κατά τις ερωτήσεις, ο κ. Τατούλης επεσήμανε ότι ο Παναγιώτης Νίκας θα έπρεπε, ως νεοεκλεγείς, να του ζητήσει ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και ότι, απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό, είναι ο κ. Νίκας να ζητήσει συγγνώμη από τον ίδιο για τα όσα είπε εναντίον του ίδιου, αλλά κυρίως της οικογένειάς του κατά την προεκλογική περίοδο.

Να ζητήσει συγνώμη για το υβρεολόγιό του το οποίο και συνεχίζει

Video: 

ArcadiaPortal.gr Τη συγγνώμη του «Καίσαρα» Νίκα ζήτησε ο Πέτρος Τατούλης


9 Σχόλια

Ξεφεύγεις πολύ. Χώνεψέ το και πήγαινε παρακάτω. Εκτίθεται στους πολίτες που σε έχουν τιμήσει ουκ ολίγες φορές με την ψήφο τους.

Ο ΝΙΚΑΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΒΑΛΛΗΣΕΙ ........ΣΟΦΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ . ΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΗ Η ΑΠΡΕΠΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ .

Εγώ προσωπικά και να ζητουσε συγνώμη ο Νίκας , δεν θα την έκανα δεκτή . Αυτός και η Νέα Δημοκρατία πολέμησαν με αμίμητο μίσος τον Πέτρο Τατούλη . Απλά , θα έπαιρνα το αίμα μου πίσω ! Γιατί με πνίγει η αδικία !

είναι αυτά...Πριν 10 χρόνια άφησε την κλυβέρνηση της ΝΔ με 151 βουλευτές.Σήμερα κατηγορεί τους πρώην συνεργάτες του σαν αποστάτες.Με αυτά που κάνει θα κάψει και την κόρη του ο κος Τατούλης. Αντί να βγει ενωτικός να στηρίξει τη ΝΔ, κάθεται και ζητάει και τα ρέστα.

ΔΑΝΕΙΚΕ ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ . ΤΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ; Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2014 . ΜΠΕΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΗ ΓΑΛΑΖΙΑ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ . ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ . ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ . ΑΠΛΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ .

Στηρίχτηκε το 2014 κάτω από ειδικές συνθήκες για να μη φανεί οτι χάνει η ΝΔ και την περιφέρεια Πελλοπονήσου.Όταν ολες οι δημοσκοπήσεις την εδειχναν πισω.Ποτέ δε ξέχασε κανείς τις παλιές αμαρτίες του Πέτρου.Ο Πέτρος τελείωσε για τη ΝΔ.Και στην τελική ,δεν εει συμβόλαιο με την εξουσία.Ας κάτσει να ξεκουραστεί πια.Εχει και αλλους να τη σώσουν η Αρκαδία! Αλλά θα μου πεις 30 χρόνια στην εξουσία ειναι αυτα.τελος παντων η ΝΔ δεν εχει αναγκη κανέναν,και κανείς δε θα πει στον κόσμο τι και ποιον να ψηφίσει.Θα το δεις μεθαυριο

κ. Πέτρο δώσε κατεύθυνση στους ψηφοφόρους σου να μην ψηφίσουν αυτούς που σας πολέμησαν με αβυσσαλέο μίσος στις τελευταίες εκλογές.... και τότε αυτοί και οι εμφανείς και κρυφοί αρχηγοί τους θα καταλάβουν το μεγάλο λάθος που έκαναν ,απέναντί σου.......... ας πρόσεχαν!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.