Τι πρέπει να προσέχετε όταν αγοράζετε γυαλιά ηλίου (vid)

Τι πρέπει να προσέχετε όταν αγοράζετε γυαλιά ηλίου (vid)

Αύγουστος 12, 2019 - 18:35
0 σχόλια

Τα γυαλιά ηλίου είναι κάτι πολύ παραπάνω από  αξεσουάρ για την εμφάνισή σας. Είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την προστασία των ματιών σας.

Ο Οπτικός/Οπτομέτρης Γιώργος Γκολέμης διατηρεί την ατομική επιχείρηση «Οπτικά Γκολέμης» στην Τρίπολη από το 2005 και στο ακόλουθο βίντεο μας ενημερώνει για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την αγορά γυαλιών ηλίου.

Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα προστατευτικό μέσο για τα μάτια μας που μας προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία, η οποία ως γνωστόν έχει επιβλαβή αποτελέσματα στους ιστούς του ματιού μας.

Τα γυαλιά ηλίου επιβάλλεται να τα φοράμε καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, τονίζει ο κ. Γκολέμης, αναλύοντας όλους αυτούς τους λόγους που δεν πρέπει να ξεχνάμε να φοράμε τα γυαλιά μας.

Ο καταναλωτής δύσκολα μπορεί να καταλάβει αν ένα ζευγάρι γυαλιά είναι αξιόπιστο, έτσι πάντα θα πρέπει να τo αγοράζει από ένα κατάστημα οπτικών το όποιο εμπιστεύεται.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Τι πρέπει να προσέχετε όταν αγοράζετε γυαλιά ηλίου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.