Τι παίζει το Σαββατοκύριακο; Το Arcadia Portal σας προτείνει

Τι παίζει το Σαββατοκύριακο; Το Arcadia Portal σας προτείνει

Νοέμβριος 21, 2014 - 12:03
0 σχόλια

Το ArcadiaPortal.gr πιστό στο ραντεβού του κάθε Παρασκευή εδώ και 2 χρόνια  σας έχει ετοιμάσει προτάσεις για το πώς να περάσετε το Παρασκευοσαββατοκύριακο. Όλες οι εκδηλώσεις στην Αρκαδία συγκεντρωμένες για να επιλέξετε πώς θα περάσετε ένα όμορφο και διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο.

Οι προτάσεις μας είναι οι εξής:

-Σεμινάριο εκπαίδευσης των Εκπαιδευτικών Πληροφορικής στην Τρίπολη. (Περισσότερα ΕΔΩ)

-Επιστημονική Ημερίδα Γναθοχειρουργικής και Περιοδοντολογίας. (Περισσότερα ΕΔΩ)

-Παράσταση για την επέτειο 30 χρόνων της Θεατρικής Ομάδας Τρίπολης. (Περισσότερα ΕΔΩ)

-Εκδηλώσεις Εορτασμού της Εθνικής Αντίστασης στην Τρίπολη. (Περισσότερα ΕΔΩ)

Κινηματογράφος

THE HUNGER GAMES: ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕΡΟΣ Ι

Οι Αγώνες Πείνας μόλις γνώρισαν το τέλος τους και η Κάτνις έχει επιστρέψει στην Περιοχή 13. Με την καθοδήγηση της Προέδρου Κόιν, και τους πιστούς της φίλους, θα προσπαθήσει να σώσει τον Πίτα, και το έθνος ολόκληρο με το θάρρος της. Η επανάσταση ξεκινάει. Η ταινία βασίζεται στο τρίτο μέρος των βιβλίων Αγώνες Πείνας, «Κοτσυφόκισσα» της Σούζαν Κόλινς. (Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα του CineVille ΕΔΩ)

DVD

Άννα Καρένινα
Μια επική ιστορία αγάπης. Παντρεμένη µε έναν ισχυρό κυβερνητικό παράγοντα, η Άννα Καρένινα ερωτεύεται βαθιά έναν πλούσιο αξιωματικό του στρατού, τον κομψό κόμη Βρόνσκι και προσπαθώντας απεγνωσμένα να βρει την αλήθεια και το νόημα στη ζωή της, αψηφά απερίσκεπτα τις συμβάσεις της ρωσικής κοινωνίας κι εγκαταλείπει το σύζυγο και το γιο της για να ζήσει µε τον εραστή της.
Ο περίγυρος της την καταδικάζει και την εξοστρακίζει, και η ίδια παθαίνει συχνά κρίσεις ζήλιας που αποξενώνουν τον Βρόνσκι, µε αποτέλεσμα να βουλιάζει σιγά σιγά σε µια αδιέξοδη κατάσταση.

Αθλητισμός

Σάββατο 22 Νοεμβρίου

Α2 Μπάσκετ

-Καβάλα – Αρκαδικός στις 17:00

Α’ Αρκαδίας

-Νικηταράς-Κορακοβούνι

-Βρασιές-Απόλλων Τυρού

-Τεγέα-Πανθυρεατικός

-Δόξα Μεγαλόπολης-Ορχομενός Λεβιδίου

Β' Αρκαδίας 1ος όμιλος

-Κάψια-Μέγας Αλέξανδρος

-Αναγέννηση-Κανδήλα

Β' κατηγορία 2ος όμιλος

-Ολυμπιακός Λεωνιδίου-Αχιλλέας

Κυριακή 23 Νοεμβρίου

Α' Αρκαδίας

-Ηρακλής Βερβένων-ΑΕΚ Τρίπολης

-Λεωνίδιο-Παγγορτυνιακός

Β' Αρκαδίας 1ος όμιλος

-Άρης Τρίπολης-Ελπίδα

-Πανιώνιος-Δημητσάνα

Β' Αρκαδίας 2ος όμιλος

-ΑΕ Κορυθίου-Πάρνωνας

-Ελαιοχώρι-ΑΕ Μαρίου

-Φορτούνα-Ερμής Μελιγούς

Τέλος, μην ξεχνάτε όλη την αθλητική κίνηση του Σαββατοκύριακου «Στα γήπεδα της Αρκαδίας» όπου το ArcadiaPortal θα την μεταδίδει «Λεπτό προς Λεπτό». (Περισσότερα ΕΔΩ)

Εξόρμηση

Καστάνιτσα
Η Καστάνιτσα είναι ορεινό χωριό της Αρκαδίας, χτισμένο στις πλαγιές του Πάρνωνα σε υψόμετρο 840 μέτρων και το αρχαιότερο Τσακωνοχώρι. Βρίσκεται κοντά στα σύνορα Αρκαδίας και Λακωνίας και απέχει 72 χλμ από την Τρίπολη. Με παραδοσιακά πετρόκτιστα σπίτια βαμμένα λευκά, με στέγες από πλάκες σχιστόλιθου του Μαλεβού, με έντονα χρώματα στα παράθυρα και λουλουδιασμένες αυλές. Γύρω-γύρω απλώνεται πυκνό και παρθένο δάσος από έλατα και καστανιές. Στη νότια άκρη του χωριού, στην κορυφή ενός λόφου, υψώνεται ο ερειπωμένος πλέον Πύργος Καψαμπέλη, αμυντικό κτίσμα της Τουρκοκρατίας. Εντυπωσιακός είναι και ο ναός της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος με το μοναδικό τέμπλο του. Η περιοχή φημίζεται για τα εξαιρετικής ποιότητας κάστανα παραγωγής της και αξίζει να τα δοκιμάσετε με πολλούς τρόπους (από γλυκά του κουταλιού μέχρι φαγητά και λικέρ). Η Καστάνιτσα είναι ιδανικό μέρος για ηρεμία και περπάτημα. Διαθέτει καλό φαγητό σε εστιατόρια και ταβέρνες καθώς και διαμονή σε όμορφα ξενοδοχεία.

Καλό Σαββατοκύριακο και καλά να περάσετε ό,τι κι αν κάνετε!!


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.