Τι λέει ο Τατούλης για τη "Νέα Ελλάδα" ...(video)

Τι λέει ο Τατούλης για τη "Νέα Ελλάδα" ...(video)

Ιούλιος 11, 2012 - 12:16
4 σχόλια

Τι απαντά για το ενδεχόμενο ο Δράκος να πάρει τη θέση του Τάσου Αποστολόπουλου 

Ενδυνάμωση των αιρετών Περιφερειών η δέσμευση Σαμαρά
«Εκτίμησή μου είναι ότι δεν θα έχουμε νέο Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης, αλλά μια υπηρεσία ελέγχου των αποφάσεων των αιρετών Περιφερειών και των Δήμων. Αυτή άλλωστε είναι και η προεκλογική δέσμευση του πρωθυπουργού, στην οποία ελπίζω ότι θα φανεί συνεπής, όπως επίσης υποχρέωση της τρικομματικής κυβέρνησης, ότι θα κινηθεί προς την αποδυνάμωση των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων με ταυτόχρονη ενίσχυση της αιρετής Περιφέρειας»

ήταν η απάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου σχετικά με ερώτηση του Γιώργου Μουστόγιαννη για τα όσα λέγονται ότι ενδέχεται τη θέση του Τάσου Αποστολόπουλου στην αποκεντρωμένη διοίκηση της Πελοποννήσου να αναλάβει ο Δημήτρης Δράκος. Πάντως ο κ. Τατούλης εξήρε την συνεργασία με τον κ. Δράκο και σημείωσε πως αν δεν υπήρχε η συγκεκριμένη αντιπολιτευτική δράση κάποια πράγματα δεν θα είχαν προχωρήσει…
 

Νέα Πελοπόννησος και Νέα Ελλάδα
Σε απάντηση δικής μας ερώτησης σχετικά με τη «Νέα Ελλάδα» και για το αν έχει χαρακτήρα κόμματος ο Περιφερειάρχης χαρακτήρισε τη Νέα Πελοπόννησο πρόπλασμα της Νέας Ελλάδας και νέο τρόπο διαχείρισης της κρίσης που εδράζεται πάνω στις αρχές της μεθοδικότητας και της εργατικότητας, αλλά και του πείσματος και του σωστού σχεδιασμού και προγραμματισμού. «Το όραμα αυτό είναι συνώνυμο της προσδοκίας όλων των Ελλήνων αλλά και των απανταχού Φιλελλήνων για αλλαγή κατεύθυνσης της χώρας και υιοθέτησης νέου δρόμου εξόδου από την κριση» τόνισε ο κ. Τατούλης.

Ομοσπονδοποίηση της Ευρώπης
Ο Περιφερειάρχης απαντώντας στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε σε άλλη ερώτηση σχετικά με  την έξοδο της χώρας από την κρίση, υποστήριξε ότι η λύση θα έρθει από τις πολιτικές επιλογές και όχι από τις λογιστικές και αναφέρθηκε στη νέα κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσει η Ευρωζώνη και η Ευρωπαϊκή Ένωση, «η οποία εσχάτως αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική, αλλά βαθύτατα πολιτική, και αρχίζει να διατυπώνει απόψεις λήψης πολιτικών μέτρων».
«Αρχίζουν πλέον να ταυτίζονται με την άποψή μας, την οποία έχουμε διατυπώσει με σαφήνεια κατά το παρελθόν, ότι το μέλλον είναι η ομοσπονδοποίηση της Ευρώπης προκειμένου να λυθούν τα σύγχρονα προβλήματά της» δήλωσε κλείνοντας ο κ. Τατούλης και πρόσθεσε ότι οι Περιφέρειες θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο καθώς οι κυβερνήσεις για πολλά χρόνια θα ασχολούνται με τα ζητήματα δημοσιονομικής εξυγίανσης.
Σχολιάζοντας δε τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης ο κ. Τατούλης παρατήρησε ότι υπήρχε έλλειμμα πολιτικών προτάσεων, παρά μόνο λογιστικές προσεγγίσεις.

Ελένη Τράκα

Video: 

youtube://v/4Z_ZUqt4lXc


4 Σχόλια

Έφαγε τη φόλα ο Πέτρος για το νέο κόμμα που προσπάθησε να στήσει, κάνοντας πραξικόπημα στην αυτοδιοίκηση, δεν του βγηκε και βγήκε ο ίδιος να μας πει τις γνωστές αρλούμπες. Όλο οράματα και θάματα βλέπει μπροστά του, αλλά τόσα χρόνια, το ΄΄θάμα΄΄ το δικό του το απολαμβάνει μόνο το σόι του. Από έργα...φούσκες λαδορίγανη. Μιλάει σα να τον έχεις βγάλει από τον θάλαμο της Πυθίας και μασάει ακόμα τα δαφνόφυλλα. Και μου αρέσει που ότι κι αν πει το κάνετε θέμα. Θέμα είναι η σημαντική είδηση. Αυτός σας παίζει την είδηση σαν τα τσιγκάκια που παίζουν οι πιτσιρικάδες στις γωνίες. Πού είναι το θέμα; Μιλάει ο Πέτρος κι ότι πει είναι θέμα; Για τρέξτε λίγο τα θέματα που βράζουν κι αφήστε την αναμετάδοση της κάθε αερολογίας του περιφερειάρχη γιατί φαίνεται ότι πουλάτε λιβάνια. Τα θέματα που ο Πέτρος κάνει γαργάρα, κανένας σας δεν του τα ρωτάει. Τι πάτε και κάνετε στις συνεντεύξεις; Σιγά το νέο για τη ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ. Μας τάπρηξε και έβαψε όλους τους τοίχους με το σύνθημά του, δεν του έκανε ο Σγουρός το χατήρι και τώρα λαλάει κλέφτικα και ασύρτικα τραγούδια. Κι βλέπει οράματα για τη Νέα Ελλάδα. Σιγά τον Ρήγα Φερραίο ρε παιδιά. Κάντε κράτει λιγάκι. Μη τον βοηθάτε να απογειωθεί. Στα κεφάλια μας θα στρέξει. Δεν το καταλαβαίνετε;

φυσικα κ εχει δικιο ο τατουλησ μονο ο αδολοσ πατριωτισμοσ το φιλοτιμο η εργατικοτητα κ η απομονοση των λαμογιων κ των τροκτικων θα φερει επιτελουσ μια νεα ελλαδα που θα ειμαστε υπερηφανοι γι αυτη κ θα ειναι ανταξια τησ ιστοριασ τησ ο κομματισμοσ η συναλαγεσ ψηφων με ρουσφετια κ γενικοτερα τα 3 Μ εχουν ισοπεδωσει καθε εννοια κρατου δικαιου κ δημοκρατιασ κ οπωσ λεει κ ο ποιητησ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝΕ ΚΗΦΗΝΕΣ Κ ΕΔΩ Κ ΣΤΙΣ ΑΘΗΜΕΣ ΑΠ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΚΑΝΕΤΟ ΒΛΑΚΑ ΓΑΤΟ Κ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΤΟ ΧΑΖΟ ΜΙΑ ΑΥΘΕΝΤΙΑ 3 Μ Κ ΟΛΑ ΛΥΜΕΝΑ Κ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ!!

Το δικό μου το χτεσινό σχόλιο γιατί το έκοψες Θάνο; Μόνο τα λιβάνια του Πέτρου ανεβάζεις; Καλός είσαι και του λόγου σου.

μιχαλη βλεπεις πολλα φαντασματα πρεπει να εβλεπες πολυ stars wars μικρος