Τι λέει η αστυνομία για την φερόμενη επίθεση

Τι λέει η αστυνομία για την φερόμενη επίθεση

Μάρτιος 22, 2017 - 19:44
5 σχόλια

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί στην πόλη της Τρίπολης μετά την δημοσιοποίηση ενός περιστατικού με νεαρή κοπέλα η οποία όπως κατήγγειλε μεσω της αδερφής στο ArcadiaPortal.gr ότι δέχθηκε επίθεση στο κέντρο της Τρίπολης.

Οι οικείοι της νεαρής κοπέλας θέλησαν να δώσουν την απαραίτητη διάσταση στο περιστατικό προληπτικά,  καθώς δεν θέλησαν να ξανασυμβεί κάτι ανάλογο σε άλλο άτομο.

Μία μέρα μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίες η αστυνομία σε τηλεφωνική επικοινωνία που ειχε με το ArcadiaPortal.gr μας ενημέρωσε οτι η κοπέλα στην κατάθεση την οποία έδωσε από το Παναρκαδικό Νοσοκομείο ανέφερε ότι την Δευτέρα στις 21:00 στην οδό Κύπρου, σταμάτησε ένα αυτοκίνητο επί του δρόμου και κατέβηκε ένας άνδρας ο οποίος φορούσε ενα φούτερ  με κουκούλα.

Τότε η ίδια πιθανότατα τρομοκρατήθηκε και άρχισε να τρέχει χωρίς όμως κάποιος να κινηθεί απειλητικά προς το μέρος της.

Το Arcadia Portal επικοινώνησε αμέσως με την Αστυνομία όταν έγινε η καταγγελία από συγγενικό πρόσωπο της κοπέλας. Μας ενημέρωσαν ότι δεν υπήρξε περιστατικό, ενώ σήμερα το πρωί σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία ενημερωθήκαμε ότι υπήρξε κατάθεση της νεαρής κοπέλας που ισχυριζόταν αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω. Τέλος να αναφέρουμε ότι το Arcadia Portal προέβη σε έρευνα τόσο για το ότι η κοπέλα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όσο ότι υπήρξε και κατάθεση στην Αστυνομία.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

μυριζει κουκουλωμα γιατι δεν βγηκε αμεσως η αστυνομια να διαψευσει η να ενημερωση; τι εκανε δυο μερες; ψαξτε το γιατι το πανε για κουκουλωμα

οι οικειοι της κοπελας τα λενε αυτα για να βοηθησουν και η αστυνομια διαψευδει; ποιος λεει ψεματα;

Εγω πάντως αν μου την επεφταν κουκουλοφοροι θα αρχισα να φωνάζω και ολο και καποιος θα με ακουγε και αφού πηγές ποιο κατω ρε κοπελιά τρεχοντας γιατί δεν πήρες την αστυνομία τηλέφωνο .περίεργα μας τα λες.

Δεν έχω καταλάβει το εξής. Στο νοσοκομείο γιατί πήγε η κοπέλα? Αφού κανείς δεν την πείραξε? Έπεσε και χτύπησε τρέχοντας ή απο το φόβο της?

Pd, 23/03/2017 - 09:50. Εσύ που είσαι μεγαλοκοπέλα θα έπαιρνες την αστυνομία. Το ανήλικο κοριτσάκι πήρε την οικογένειά του για να το προστατεύσει, γιατί αυτούς είχε ανάγκη εκείνη την στιγμή. Και καλά έκανε η οκογένεια και δημοσιοποίησε το περιστατικό, μήπως και συγκινηθεί κανένας αρμόδιος για την αστυνόμευση της πόλης όταν πέφτει το σκοτάδι και σκάνε μύτη όλοι οι ανώμαλοι.